Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor

Koronavirüs salgınında en kazançlı yatırım olarak görülen sarı metale yoğun ilgi sürerken canlı ve güncel rakamlar araştırılıyor. Sabah saatleri itibariyle yatırımlarını değerlendirmek isteyenler kuyumcuların yolunu tutmadan altının son durumu merak ediyor. Buna göre altın fiyatları ne kadar? 27 Nisan 2021 bugün cumhuriyet, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Geçtiğimiz senenin son aylarında peş peşe rekor kırarak tarihi seviyelere çıkan ve ardından düşüşe geçen altının yatırımcısı 27 Nisan sabahında gram altının fiyatının ne kadar olduğunu, çeyrek altının kaç liradan satıldığını merak etmeye başladı. Peki altın fiyatlarında son durum nasıl? 27 Nisan 2021 Salı anlık güncel altın kuru fiyatları merak ediliyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ: 473,86

SATIŞ: 473,94

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ: 760,00

SATIŞ: 781,00

Altın fiyatları fırladı

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 1.530,00

SATIŞ: 1.576,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 3.125,00

SATIŞ: 3.172,00

FOTOĞRAF 9
Cumhurbaşkanı’nın çağrısına kuyumculardan destek: Yakında göreceğiz
Ordu'nun Ünye ilçesi Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Kumaş, yaz ayının gelmesiyle beraber altında yeni yatırımcıların olacağını ve yurt dışındaki varlık sahibi vatandaşların ise birikimlerini Türkiye'de değerlendirmeleri çağrısında bulundu. Kumaş, "Gram altında ve çeyrek lirada yükseliş potansiyelini yakında göreceğiz" dedi.

FOTOĞRAF 8
Altın fiyatlarında büyük düşüş: Vatandaş kuyumcuya koştu
Altın fiyatlarında yaşanan düşüş yatırım amacıyla yapılan alımları arttırdı.