Altın fiyatları yükseliyor

Yatırımcıların gözü kulağı altın fiyatlarındaki dalgalanmada. Altın fiyatları yükseldi mi? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL ? gibi soruları takip eden yatırımcılar güne altın fiyatlarının yükselme haberi ile uyandı. Altın fiyatları geçtiğimiz ay 520 TL'yi aşarken ardından çok hızlı bir düşüş yaşamıştı. Altın piyasasında hareketlilik yaşanıyor. İşte 3 Aralık Perşembe gününün altın fiyatları listesi...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatlarında hareketlilik yaşanıyor.

Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? sorusu 3 Aralık Perşembe günü yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Son dakika gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? sorularına cevap arayan vatandaşlar son günlerde altın fiyatlarındaki dalgalanmayı dikkatle takip ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum nasıl?

GRAM ALTIN NE KADAR?

463,05

465,22

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

741,15

757,56

2 Aralık altın fiyatlarında son durum

YARIM ALTIN FİYATI

1.477,13

1.514,56

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

2.963,53

3.019,86

FOTOĞRAF 7
Altın yatırımcısına kritik uyarı: Altındaki geri çekilme geçici
Altında yaşanan sert düşüşlerle ilgili konuşan Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, “Altındaki geri çekilmenin çok geçici olduğuna inanıyorum. Bir müddet sonra yine fiyatlar toparlanacaktır" dedi.

FOTOĞRAF 8
Dakika başı değişiyor: Çeyrek altının fiyatı bir senede 425 TL arttı
Son günlerde altın fiyatlarındaki artışlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Sarraf Mustafa Zağlı, “Vatandaşlar 10 dakika önce sordukları fiyata altın alamıyorlar” dedi.