Altın fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasaların son işlem gününde, anlık ve canlı altın fiyatları son dakika hareketliliği yaşanıyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana yükselişe geçen altın fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kapalıçarşı'da çeyrek, yarım ve gram altın fiyatları bugün ne kadar, kaç para oldu sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte 9 Nisan 2021 altın fiyatları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri sorgulanmaya başlandı. Hem sabah saatleri içerisinde hem gün içerisinde canlı ve güncel rakamlar merak edilirken alış ve satış fiyatları da bu noktada önem kazanıyor. İnişli çıkışlı grafiği ile bilinen sarı metal, geçtiğimiz birkaç haftadır yükselişini sürdürürken hareketlilik de devam ediyor. Bugün gram altın 458 liradan işlem görürken çeyrek altın ise 731 liradan işlem görüyor. Bu kapsamda; altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ: 458,38

SATIŞ: 458,47

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ: 731,00

SATIŞ: 755,00

Altın fiyatları adım adım yükseliyor

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 1.463,00

SATIŞ: 1.511,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 3.044,00

SATIŞ: 3.090,00

FOTOĞRAF 9
Cumhurbaşkanı’nın çağrısına kuyumculardan destek: Yakında göreceğiz
Ordu'nun Ünye ilçesi Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Kumaş, yaz ayının gelmesiyle beraber altında yeni yatırımcıların olacağını ve yurt dışındaki varlık sahibi vatandaşların ise birikimlerini Türkiye'de değerlendirmeleri çağrısında bulundu. Kumaş, "Gram altında ve çeyrek lirada yükseliş potansiyelini yakında göreceğiz" dedi.

FOTOĞRAF 8
Altın fiyatlarında büyük düşüş: Vatandaş kuyumcuya koştu
Altın fiyatlarında yaşanan düşüş yatırım amacıyla yapılan alımları arttırdı.