Altın alıp satacaklar dikkat: Fiyatlar yükselişe geçti

Altın fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığı yatırımcılar ve birikim yapma planı olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Gün içerisinde "Cumhuriyet, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?" soruları yanıt arıyor. Altın fiyatlarından gelen son dakika verilerine göre; bugün sabah saatlerinde altının gram fiyatı hafif yükselişe geçti. İşte güncel altın rakamları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Haftanın ilk işlem gününde yatırım yapmaya hazırlanan vatandaşlar, "Yeni haftada altın fiyatları ne olur?” diye araştırma yapıyor. Geçtiğimiz hafta altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmanın ardından, 13 Eylül Pazartesi sabahı günün ilk saatlerinden itibaren Kapalıçarşı anlık altın fiyatları takip ediliyor. Cumhuriyet altını, yarım altın, çeyrek altın ve gram altın fiyatı ne kadar oldu diye merak eden vatandaşlar için son veriler haberimizde. İşte altında son durum

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 487,43

SATIŞ(TL) 487,48

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 792,00

SATIŞ(TL) 805,00

Altın fiyatları yükselişe geçti

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 1.584,00

SATIŞ(TL) 1.610,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ(TL) 3.151,00

SATIŞ(TL) 3.207,00

FOTOĞRAF 8
Altına yatırım yapanlar dikkat: Fiyatlardaki düşüşle ilgili uzman isimden önemli açıklama geldi
Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verisi sonrasında bir ayın en düşük seviyesine gerilemesinin ardından uzmanlar altın yatırımcılarının tedirgin olacağı bir durumun olmayacağını söyledi.

FOTOĞRAF 9
Bu incinin gramı altından 4 kat daha pahalı
Son dönemde oldukça rağbet görmeye başlayan doğal inciler altından 4 kat fazla fiyata satılıyor.

FOTOĞRAF 7
Gram altında 540 TL tahmini: Vatandaşlar gram ve yarım gram altına yöneldi
Düğün sezonun açılması ile birlikte kuyumcularda yoğunluklar başladı. Düğünde takı takmak isteyen vatandaşlar altın fiyatlarının yüksek bantlarda olması sebebiyle gram ve yarım gram altınlara yöneldi.

FOTOĞRAF 7
Altın fiyatlarındaki düşüş kuyumcuları hareketlendirdi
Son günlerde altının gram fiyatlarında yaşanan düşüş dolayısıyla kuyumcularda belirgin bir hareketlenme gözleniyor. Özellikle pandemi sonrası ilk kez gurbetçilerin yoğun bir şekilde memleketlerine gelmesi ile piyasalar tekrar eski hareketli günlerine döndü.

FOTOĞRAF 13
Dolardaki düşüş sonrası dibe vurdu: İşte altında son fiyatlar
Gram altın fiyatları dolar kurundaki düşüşle birlikte gerilemeye başladı. Yatırımcılar yaşanan düşüş sonrası gram altının fiyatının kaç lira olduğunu, çeyrek altının ise ne kadardan satıldığını merak ediyor. İşte altın fiyatlarında son durum.