Altın fiyatları son zamanların rekorunu kırıyor: 13 Ekim altın fiyatlarında son durum

Canlı ve güncel altın fiyatları son dakika hareketliliği yaşıyor. Altın fiyatları yakından izleniyor. Düğün ve nikah sezonuna paralel bir şekilde çeyrek altın, yarım altın ve gram altına olan ilgi yükseldi. Durum böyle olunca, gram altın fiyatı ve çeyrek altın fiyatı gün içerisinde sık sık araştırılıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorusuyla yatırımcılar ve hediye almayı düşünenler, canlı altın fiyatı alış satış rakamları hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. İşte güncel altın rakamları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Son dönemde yaşadığı hareketlilikle gündemdeki yerini alan altın fiyatları son dakika gelişmeleriyle takip ediliyor. 13 Ekim sabah saatlerinde gelen verilere göre; altının gram fiyatı 511 TL ile adeta son zamanların rekorunu kırıyor. Öte yandan çeyrek altının ise 828 TL’den işlem gördüğü kaydedildi. Özellikle yatırımcılar “Bugün Cumhuriyet, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?” sorularına anlık olarak yanıt arıyor. İşte altın fiyatları ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 511,59

SATIŞ(TL) 511,69

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 828,00

SATIŞ(TL) 843,00

Altın fiyatlarında hızlı yükseliş: 12 Ekim bugün gram altın ne kadar çeyrek altın kaç TL?

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 1.656,00

SATIŞ(TL) 1.688,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ(TL) 3.308,00

SATIŞ(TL) 3.363,00

FOTOĞRAF 9
Mağarada şok manzara: 'Buradan altın çıkmaz' dediler
Edirne'nin Lalapaşa ilçesine bağlı Sinanköy'de, mağara içinde kazı çalışmaları sonrası bulunan, Orta Çağ'dan kalma taş oyma şapel, duvarlarına yazılan yazılar ile definecilerin kaçak kazılarıyla tahribata uğradı.

FOTOĞRAF 7
Üç bin TL ve altın kazanmak için sofraya oturdu: Kaybedince 640 TL hesap ödedi
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir restoranda 3 bin TL ve çeyrek altın kazanmak için çağ kebabı yeme yarışmasına katılan amca-yeğen, yarışmayı kaybedince yedikleri kebaplara 640 TL ödemek zorunda kaldı. Kebabın lezzetini beğenen ikili, 4 bin 200 TL ve çeyrek altına çıkan hediye çekini kazanmak için yeniden yarışmaya katılacaklarını söylediler.

FOTOĞRAF 12
Her gün evde bir gram altın elde ediyorlar: İki özel güvenlik görevlisi internetten öğrendi
Antalya'da Cemil Şahin ve Haluk Arlı, evlerinde elektronik atıklardan altın, gümüş, paladyum ve bakır elde ediyor. Elektronik atıklardaki metalleri ayrıştırıp, sıvı haline getiren ikili, her gün en az bir gram altın elde ediyor.