Araç sahipleri dikkat: Son tarih 31 Ocak

Motorlu taşıtlar vergisinde bu yıla ilişkin ilk taksitin, gecikme zammı yansımaması için 31 Ocak'a kadar yapılması gerekiyor.

Haber Merkezi Diğer
Arşiv

Motorlu taşıtlar vergisinde bu yıla ilişkin ilk taksit ile 7256 sayılı yapılandırmada 13'üncü, 7326 sayılı yapılandırmada 9'uncu taksit ödemelerinin ay sonuna kadar yapılması gerekiyor.

Ekim-Kasım-Aralık 2022 dönemine ait geri kazanım katılım payı, Aralık 2022'ye ait turizm payı, haberleşme vergisi, dijital hizmet vergisi beyannamesinin verilmesi, yıllık harçların ödenmesi için de son tarih 31 Ocak olarak belirlendi.

FOTOĞRAF 17
Aracı olanlara ucuz kasko için beş formül: Fiyat yüzde 75 düşebilir
Kaskoda fiyatlarında yüzde 300'e yakın artış gerçekleşince araç sahipleri de uygun fiyatlı kasko yaptırmanın yollarını aramaya başladı. Fiyatlarda yüzde 75'e kadar indirimin önünü açan muafiyetli kasko ise araç sahiplerinin ilgisini çekiyor. İşte ucuz kasko için öne çıkan beş formül ve olası indirim oranları..

FOTOĞRAF 13
Trafik sigortasında yeni düzenleme yürürlüğe girdi: İyi sürücüye yüzde 50 indirim
Yeni yılla birlikte trafik sigortası fiyatı sürücünün kaza sayısına göre belirlenecek. Buna göre, "Çok riskli sürücüler" poliçesini yüzde 200 zamlı ödeyecek. "Çok iyi sürücüler" ise yüzde 50 indirim alacak.