Devrim ve Togg yan yana: Dün bugün gelecek

Togg'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için geri sayım sürerken, yerli otomobilin sosyal medya hesabından, Devrim otomobili ve Togg'un yan yana yer aldığı bir fotoğraf, "Dün, bugün, gelecek… Devrim mühendislerine saygıyla. Yeni Lig şimdi Gemlik" açıklamasıyla paylaşıldı.

Haber Merkezi AA Yeni Şafak
Devrim ve Togg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Togg Gemlik Kampüsü'nde Türkiye'nin yerli otomobil macerasını başlatan "Devrim" otomobili ile Togg araçları sergileniyor.

Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel'in talimatıyla 1961 yılında üretilerek Türkiye'nin yerli otomobil macerasını başlatan "Devrim" otomobili Togg Gemlik Kampüsü'ne getirildi.

Burada oluşturulan fuaye alanında Togg'un C-SUV ve sedan modeli ile sergilenen Devrim otomobili davetlilerden yoğun ilgi gördü.

FOTOĞRAF 24
Devrim ve Togg yan yana: Dün bugün gelecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Togg Gemlik Kampüsü'nde Türkiye'nin yerli otomobil macerasını başlatan "Devrim" otomobili ile Togg araçları sergileniyor.


Bazı davetliler, alandaki simülasyona binerek Togg'un birebir sürüş deneyimini yaşadı. Togg araçlarının gövde ve batarya bölümlerinin sergilendiği fuaye alanında akıllı şarj istasyonlarının da tanıtımı gerçekleştirildi.

Togg'un üretim aşamasının videoları da alandaki ekranlara yansıtıldı.

Dün, bugün, gelecek…

Togg'un Twitter adresinden, açılışa ilişkin bir paylaşım yapıldı. "Dün, bugün, gelecek… Devrim mühendislerine saygıyla. Yeni Lig şimdi Gemlik" açıklamasıyla yapılan paylaşımda, Devrim otomobili ile Togg'un SUV ve sedan araçlarının yan yana fotoğrafına yer verildi.

FOTOĞRAF 9
Türk mühendislerin ilk yerli otomobil serüveni: Devrim
Türkiye'nin yerli otomobil macerasını başlatan "Devrim"in 4,5 yıldır Eskişehir'de sergilendiği müze, 470 bin ziyaretçiye kapısını açtı.


FOTOĞRAF 14
Togg Gemlik Kampüsü'nde açılış heyecanı: Hazırlıklar tamamlandı
Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nde açılış için hazırlıklar tamamlandı.


FOTOĞRAF 15
Yerli otomobilde TOGG’la ilgili tüm detaylar: 10 soru 10 cevap
Türkiye'nin ilk elektrikli yerli otomobili olan TOGG'un açılışı için bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşliğinde fabrika açılışı gerçekleşecek. Peki, TOGG kaç para olacak? Aracın özellikleri neler? Piyasaya ne zaman çıkacak? İşte tüm detaylar...


Togg seriye başlıyor: Gemlik'te tarihi gün