THY Pakistan seferlerini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), Pakistan’ın Hindistan ile yaşadığı gerginlik sonrasında hava sahasını sivil uçuşlara kapatması üzerine, bu ülkeye yapacağı seferleri iptal etti.

Haber Merkezi IHA
Pakistan ve Hindistan arasında yaşanan gerilimin ardından her iki ülkenin hava sahalarını kapatması üzerine THY bazı önlemler aldı.

Türk Hava Yolları (THY), 27-28 Şubat tarihinde Pakistan’a yapılacak gidiş ve Pakistan’dan İstanbul’a yapılacak dönüş seferlerini iptal etti. İptal edilen seferler şu şekilde:

"27 Şubat; Tk 708 İstanbul-Karaçi seferi ile 28 Şubat’ta yapılması gereken Tk 709 Karaçi-İstanbul seferi (dönüşü 28 Şubat), Tk 710 İstanbul-İslamabad (27 Şubat), Tk 711 İslamabad-İstanbul (dönüşü 28 Şubat), Tk 714 İstanbul-Lahor (27 Şubat), Tk 715 Lahor-İstanbul (dönüşü 28 Şubat)."

Hindistan - Pakistan gerilimi para birimlerini vurdu

FOTOĞRAF 11
Gelin geldiği köyde topraksız tarımın 'hanımağası' oldu
İstanbul'da doğup büyüyen ve evlenerek Düzce'nin Pınarlar köyüne gelen 32 yaşındaki Hediye Burcu, Tarım ve Orman Bakanlığının "Genç Çiftçi" projesinden aldığı hibe desteğiyle topraksız tarım hayalini hayata geçirdi.

FOTOĞRAF 7
Çin oyunu Tangram Afyonkarahisar’dan Almanya’ya ihraç edilecek
Başta Çin olmak üzere Uzak Doğu ülkelerinde 300 yıl önce oynanmaya başlanan Tangram Zeka Oyunu Afyonkarahisar'da üretilerek Almanya'ya ihraç edilecek. Oyunu kendi atölyesinde üretmeye başlayan İsmail Yoğurtçu, "Bu oyun zeka gelişiminde oldukça faydalı. Almanya ile görüşmelerimiz sürüyor yakında zamanda ihracata başlayacağız" dedi.

FOTOĞRAF 7
Her şeyin turşusu çıktı
Samsun'da bir turşucu nar, muz, çilek ve kavunun da bulunduğu 65 çeşit meyve ve sebzenin turşusunu kurdu.