TOGG fabrikanın son durumunu paylaştı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG), Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında çalışmalar hızla ilerliyor. Yerli otomobilin sosyal medya hesabından, fabrikanın son durumuna ilişkin video paylaşıldı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
TOGG'un fabrikasında çalışmalar sürüyor.

TOGG'un sosyal medya hesabından Gemlik tesisine ilişkin önemli mesajlar verildi. TOGG'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

  • "208 robot ile parçalı denemelere başladığımız Gemlik Tesisimizde bu ay; Boya tesisinin yüzde 99’u tamamlandı. Gövde tesisinin yüzde 97’si tamamlandı. Montaj tesisinin yüzde 95’i tamamlandı."

FOTOĞRAF 11
TOGG için tarih verildi: Yerli otomobilin yola çıkacağı tarih belli oldu
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yerli otomobile dair önemli açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. TOGG'da güzel haberi de duyuran Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil banttan inerek trafiğe çıkış tarihini açıkladı.

FOTOĞRAF 35
Yerli otomobilden yeni kareler geldi: TOGG için tarih verildi ve fiyat açıklaması yapıldı
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik'te inşası devam eden tesiste basın toplantısı düzenledi. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilin satışı için de tarih verdi. Karakaş, yerli otomobilin fiyatına ilişkin de açıklamada bulundu.