Togg'un 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı

Togg'dan yapılan açıklamada, Gemlik Tesislerindeki 1.6 kilometrelik test pistinin tamamlandığı belirtildi. Yüksek hız, bozuk yol, özel manevra gibi farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan pist, ürün geliştirme ve kalite süreçlerinde kullanılacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Togg'un test sürüşünden görüntü.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG), sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunuldu.

Yapılan açıklamada, "Gemlik Tesisimizde 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı. Yüksek hız, bozuk yol, özel manevra gibi farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan pist, ürün geliştirme ve kalite süreçlerinde kullanılacak" denildi.


Dün de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'u test etmek için direksiyon başına geçmişlerdi.

FOTOĞRAF 10
Bakan Varank ve Nebati, Togg'un direksiyonuna geçti
Togg'un testlere giren en üst versiyonu, bu kez iki bakanı ağırladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg'un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.

FOTOĞRAF 35
Yerli otomobilden yeni kareler geldi: TOGG için tarih verildi ve fiyat açıklaması yapıldı
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik'te inşası devam eden tesiste basın toplantısı düzenledi. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilin satışı için de tarih verdi. Karakaş, yerli otomobilin fiyatına ilişkin de açıklamada bulundu.