Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Kocaeli Şehir Hastanesine ulaşım akıcı rahat ve emniyetli olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bugün, bünyesinde 6 farklı hastane, 1218 yatak kapasitesiyle Marmara Bölgesi'nin en önemli sağlık kampüslerinden biri olan Kocaeli Şehir Hastanesine gelecek olan vatandaşlarımız için süreyi kısaltan, güvenli ve konforlu yollarımızı açıyoruz" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bugün, bünyesinde 6 farklı hastane 1218 yatak kapasitesiyle Marmara Bölgesi'nin en önemli sağlık kampüslerinden biri olan Kocaeli Şehir Hastanesine gelecek olan vatandaşlarımız için süreyi kısaltan, güvenli ve konforlu yollarımızı açıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kendilerine aşıladığı "Halka hizmet Hakka hizmet" anlayışıyla 18 yıldır süre gelen ulaştırma altyapı hamlesini güçlendirmek için gece gündüz çalıştıklarını aktaran Karaismailoğlu, "Hayat ulaşınca başlar diyerek çıktığımız bu yolda, sizin liderliğiniz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz ulaşım projeleriyle uzakları yakın ederek ekonomiye, sosyal ve kültürel yaşama, sanayiye, tarıma katkı sunuyoruz" ifadesini kullandı.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayallerimizi önce projelere, projelerimizi de zaman içinde tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz

"Kocaeli Şehir Hastanesine ulaşım akıcı rahat ve emniyetli olacak"

GÜNDEM
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'ndan İzmir'deki depremle ilgili açıklama: İzmir'de ulaşım ve iletişim sıkıntısı yok

"Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı projesi trafik yoğunluğunu azaltacak"

Karaismailoğlu, Kocaeli Şehir Hastanesine ulaşımı sadece kara yolu bağlantısıyla sınırlı tutmadıklarına işaret ederek, kent merkeziyle şehir hastanesini tramvay hattıyla da bağladıklarını bildirdi.

Bakan Karaismailoğlu, 3,1 kilometre uzunluğunda olan hatta 5 istasyon bulunacağını belirterek, 50 kilometre/saat tasarım hızına sahip hattın, Otogar ve Kuruçeşme hattına da entegre edileceğini bildirdi.

Proje sayesinde, tramvay hattında günlük 39 bin ilave yolcu geleceğini anlatan Karaismailoğlu, bu sayede İzmit merkezindeki trafik yoğunluğunun da rahatlayacağını, Kocaelili vatandaşlara trafikte rahat bir nefes aldıracaklarını söyledi.

Karaismailoğlu, bu projeyi 2022 yılının ikinci yarısında tamamlamayı ve 2 yıldan kısa bir sürede hizmete açmayı planladıklarını vurgulayarak, "Sayın Cumhurbaşkanım, bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin geleceğine ışık tutan her projede yanımızda olduğunuz ve destekleriniz için şahsım ve bakanlığım adına şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

GÜNDEM
Sosyal medya platformlarını uyardı: Yaptırım uygularız

EKONOMİ
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Biz çalıştıkça, yollarımızı tıkayan daha da artıyor