Vatandaşlardan sosyal konut projesine yoğun ilgi: Başvuru sayısı iki milyonu aştı

"İlk Evim İlk İş Yerim" sosyal konut projesi için başvuranların sayısı 2 milyon 4 bin 435 oldu.

Haber Merkezi AA
"İlk Evim İlk İş Yerim" sosyal konut projesine başvuru sayısı 2 milyonu aştı.

TOKİ'den alınan bilgiye göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine başvuranların sayısı 2 milyonu aştı.

Başvuru sayısı saat 17.40 itibarıyla 2 milyon 4 bin 435'e ulaştı.

FOTOĞRAF 27
10 soruda TOKİ "Sosyal Konut Projesi"nin merak edilenleri: TOKİ konut başvuru şartları
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Yapılan açıklamaların ardından genel başvuru şartları haricinde başvuruya uygunluk için neler gerektiği merak konusu oldu. İşte TOKİ konut başvuru şartları ve başvuru koşullarına uygunluk için merak edilenler.

FOTOĞRAF 30
TOKİ sosyal konutları hangi illere ve ilçelere yapılacak: Tek tek açıklandı
Milyonlarca kişinin merak ettiği projenin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ilde yapılacak TOKİ sosyal konut başvurularının 14 Eylül itibarı ile başlayacağını ve ekim sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Başvuru ekranında TC kimlik numarası detayı dikkat çekti. Peki, Hangi il ve ilçelere sosyal konut yapılacak? Konut yapılacak il ve ilçeler nereler? Sosyal konut yapılacak ilçeler nereler? TOKİ hangi il ve ilçelere ev yapacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından TOKİ'nin resmi internet sitesinden de sosyal konutların yapılacağı ilçeler, konut adedi ve başvuru yapılacak banka bilgileri paylaşıldı. İşte detaylar..

FOTOĞRAF 17
Geri sayım başladı: TOKİ evlerine kimler başvurabilir?
Cumhuriyet tarihinin en büyük konut kampanyasının detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salı günü açıklayacak. Balkan turu dönüşünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut projesi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. TOKİ evlerine başvuru şartları neler? 81 ilde kira öder gibi ev sahibi kimler olacak? İşte sosyal konut projesinde masada olan detaylar...