Afyonkarahisar'da trenin çarptığı araç bir kilometre sürüklendi

Afyonkarahisar Polis Moral Eğitim Merkezi ile AFJET Isı Merkezi arasında kalan hemzemin geçitten gece yarısı geçmeye çalışan 03 ABN 969 plakalı otomobilin sürücüsü, trenin geldiğini fark edince araçtan indi.

Haber Merkezi DHA
Bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, kazada yaralanan olmadı.

Afyonkarahisar'da hemzemin geçitteki otomobile, Konya-İzmir seferini yapan yolcu treni çarptı.

Otomobili önüne alarak sürükleyen tren, yaklaşık 1 kilometre sonra durdu.

Bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, kazada yaralanan olmadı. Olay yerine gelen ekipler, kaçtığı ileri sürülen sürücüyü bulmak için harekete geçti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF 5
Milli parkta akılalmaz olay: Dokuz kişi yakayı ele verdi, 80 bin lira ceza kesildi
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, milli park sahasında belgesiz olarak avlanırken yakalanan 9 avcıya toplamda 80 bin lira idari ceza ve tazminat cezası uygulandı. Avcıların belgelerinin olmadığını saptayan ekipler, avda vurulduğu tespit edilen 43 adet sığırcık kuşu ile 11 adet sakar mekeye imha edilmek üzere el koydu.

FOTOĞRAF 8
Hastanede korku dolu anlar: Husumetlisi ile karşılaşınca kurşun yağdırdı
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde karşılaştığı husumetlisini silahla vurarak kayıplara karıştı. Hastanede korku dolu anların yaşanmasına sebep olan olay sonrasında hastane polisi ve bölgeye sevk edilen ekipler uzun süre boş kovan aradı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.