AK Parti seçim kampanyası için kolları sıvadı: Ajanslarla yoğun görüşmeler sürüyor

AK Parti, 2023 seçimlerinde yol haritasını belirleyecek çalışmalarına hız kazandırdı. Bu çerçevede Tanıtım ve Medya Başkanlığı ajanslarla görüşerek detaylı raporlar hazırlanıyor. AK Parti’nin seçim kampanyasını emanet edeceği ajansı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belirleyecek.

Haber Merkezi İHA
Arşiv

AK Parti Teşkilatı, 2023 seçimleri için sahaya indi. Anketler ve mitinglere katılım oranları çalışmaların en önemli kriterleri olarak belirlendi.

Detaylı rapor hazırlanıyor

  • AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı seçim kampanyası için kolları sıvadı. Bu çerçevede 5-6 ajansla görüşmeler sürdürülüyor, detaylı bir rapor hazırlanıyor.

Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak raporlar seçim kampanyası için belirleyici olacak. 2023 seçimlerinde nasıl bir kampanya yürütüleceği, hangi ajanslarla çalışılacağına ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık bir buçuk aylık süreç sonrasında karar verecek.

AK Parti kaynakları şu anda 5- 6 ajansla görüşüldüğünü ifade ederken, seçim kampanyasında slogan, seçim müzikleri, kısa filmler, tanıtım filmleri ve billboardlardaki çalışmaların yer alacağı öğrenildi.

AK Parti’denAsya zirvesi

FOTOĞRAF 17
Bu pazar seçim olsa hangi adaya oy verirsiniz? İşte dikkat çeken anket sonuçları
Areda Survey 2023 seçimi için vatandaşların nabzını tutmaya devam ediyor. Areda yaptığı son ankette, "Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz" sorusuna da yanıt aradı. Erdoğan'ın tek başına alacağı oyun yüzde 47,9 düzeyinde olduğu görüldü. Areda, "Bu Pazar bir genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz" sorusuna da yanıt aradı. Katılımcıların yüzde 36,6'sı AK Parti derken CHP yüzde 24,4'le ikinci parti olduğu görüldü. İYİ Parti'nin oylarında düşüş olduğu gözlemlendi. İşte Areda Survey'in yaptığı son seçim anketi ve dikkat çeken sonuçlar...