Uzaklaştırma kararı aldırdığı kocası bıçakladı: Tutuklanması için ölmem mi gerekiyor?

Antalya'da üç çocuk annesi kadın, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ardından serbest bırakılan eşine tepki gösteren kadın “Benim can güvenliğim yok, tutuklanması için ölmem mi gerekiyor?" dedi.

Antalya'da üç çocuk annesi kadın, eşinin bıçaklı saldırısının ardından can güvenliği olmadığını ve korktuğunu söyledi.

Antalya'da yaşayan E.S., 2013 yılında G.S. ile evlendi. 2, 5 ve 7 yaşlarında 3 çocuğu olan genç kadın, evliliğinin 6'ncı ayından itibaren eşinden şiddet görmeye başladı. Koca, yaşadıkları ailesine ait evi satınca aile, E.S.'nin annesi S.O.'nun yaşadığı evin alt katına taşındı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/08/05/09/40/resized_4a880-6b8200d2be821f761930e015ad19a74f.jpg

BIÇAĞI KALBİNE SAVURDU

GÜNDEM
Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin'in babası: Kızımın arkadaşlarından şüpheleniyorum

BIÇAKLADI, SERBEST BIRAKILDI

Kadın kanlar içinde kalırken koca, "Benimle barışacaksın" diyerek, tehditlerine devam etti.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/08/05/09/42/resized_4ff14-deac9b88e23b2418756e8ddc6488ee73.jpg

'EVİ SATIP, KUMAR OYNADI'

Evliliğinin 6'ncı ayından itibaren şiddet gördüğünü söyleyen E.S., "Kavgalar sırasında evdeki eşyaları fırlatıyor, kırıyordu. Evimizi satıp, kumarda parayı harcadı. Babasının verdiği parayı ve bankadaki parayı da harcadı. Parayı neden harcadığını sorduğumda, şiddet uyguluyordu. Annemlere zarar verecek, diye susuyordum" dedi.

TEHDİT MESAJLARI ATMAYA BAŞLADI

Birlikte olmak istemediğini söyleyince tehdit mesajları almaya başladığını söyleyen E.S., "Annemin evinin altına taşındık. Babamın kredi kartından haber vermeden yüklü miktarda para ve emekli maaşını çekmiş. Birlikte olmak istemediğimi söyledim, evden ayrıldı. Ardından bana 'Benimle geleceksin ya benimsin ya da öleceksin, seni bırakmam' şeklinde tehdit mesajları atmaya başladı. İstemiyorum dememe rağmen mesaj atmaya devam etti" diye konuştu.

GÜNDEM
'Düştü' diyerek ağlamıştı döverek öldürdüğü ortaya çıktı

BIÇAKLADI, 'BENİMLE BARIŞACAKSIN' DEDİ

E.S., olay günü yaşananları ise şöyle anlattı: "Geçen perşembe günü, evde temizlik yapıyordum. Pencereden eve girmiş. Kapıda bir karartı fark ettim, hemen üstüme atladı. Elindeki bıçağı görmedim. Bıçağı bana doğru savurdu, kolumu çekmemle kalbime, doğru gelen bıçak koluma saplandı. Bıçak, 10 santimetre derine girmiş. Kan içinde kalmama rağmen beni bırakmadı. Yatağa oturtup, 'Benimle barışacaksın' demeye başladı."

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/08/05/09/43/resized_02740-355871aedac382a237a43bcce5492d60.jpg

'ÖLMEMİ Mİ BEKLİYORLAR'

'BİZ ÖLÜMÜMÜZÜ DEĞİL ECELİMİZİ BEKLİYORUZ'

E.S.'nin annesi S.O. ise "Camdan girip kızımı bıçakladı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Devlet büyüklerine sesleniyorum, bize yardım etsinler. Benim çocuğum öldüğünde mi sahip çıkacaklar? Biz ecelimizi bekliyoruz. Ben pazarda olduğum sırada eve gelip çocuğumu bıçaklayıp, bıçağı da eline tutturmuş. Eve geldim, üç çocuk bana sarılarak ağlamaya başladı, 'Anneanne babam annemi bıçakladı' dediler. Kan kokusundan evin içine giremiyorum. Nerede bu adalet? Biz bu kişinin yargılanmasını istiyoruz. Korkumuzdan uyuyamıyoruz, sokağa çıkamıyoruz" dedi.

GÜNDEM
Sevgilisinden kaçıp spor salonuna sığınan kadına milli antrenör böyle sahip çıktı

DÜNYA
Irkçı adam, Müslüman anneyi çocuklarının gözü önünde öldüresiye dövdü: İnsan utandıran kalleş saldırısı kamerada

GÜNDEM
Pendik'te genç kadının yaşadığı korku dolu anlar: Eski erkek arkadaşı aracının yolunu kesip kadına saldırdı