İmza törenine Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Hak-İş Mardin Şube Başkanı Aziz Adıbelli, Belediye Meclis Üyeleri ile belediye çalışanları katıldı.
En son Ekim 2022 yılında imzalanan sözleşmeyle birlikte 6 ay içinde toplam %100’ün üzerinde zam alan belediye işçileri, törenin yapıldığı salonda Başkan Tatlıdede ve ekibine teşekkür etti.
Ek Protokolle %25’lik bir zammın daha yapılarak her zaman personellerinin yanında olduklarını ifade eden Başkan Tatlıdede, şunları söyledi:
“Geçtiğimiz Ekim ayında bir toplu iş sözleşmesi protokolü imzalamıştık. Ancak gelişen ekonomik nedenlerden dolayı personelimizin refah seviyesini yükseltmek için ortak bir karar alarak ek protokol imzaladık. Daha önce %65 zam yapmıştık, bugün de yapılan ek protokolle %25’lik zam daha yapıldı. Böylelikle toplamda 6 ay içinde %100’ün üzerinde bir zam yaptık. Personellerimize hayırlı uğurlu olsun. Bizler daima onların yanındayız. Onların emekleri ve çabaları bizim için çok kıymetlidir.”
Mardin'de bir evde 22 bin tarihi eser ele geçirildi
Mardin’de KYK yurdunda kalan depremzedeler: Allah devletimizden razı olsun her şeyimizi karşıladılar
İBB'nin suya zam girişimi Meclis'ten geçmedi
Kamu işçisine yüzde 45 zam
YÖK'ten vakıf üniversitelerine zam uyarısı