Bakan Soylu: 140 milyar lira yasa dışı gelir engellendi

Mehmetçik, terörün finans kaynağına büyük bir darbe indirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Soylu, "Hem terör ve uyuşturucu hem de finansmanıyla topyekûn mücadele. 140 milyar lira yasadışı gelir engellendi. Kahraman Jandarma'mıza tebrikler" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yapıtığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Hem terör ve uyuşturucu Hem de finansmanıyla topyekûn mücadele. Eren Abluka Narkoterör Operasyonlarında bu yıl; 79 milyon kök kenevir, 8,5 ton esrar (toz/kubar), 3 milyon 600 bin kök skunk ele geçirildi. 140 milyar lira yasadışı gelir engellendi. Kahraman Jandarma'mıza tebrikler" dedi.

MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Mahmur Kampı'na yönelik operasyonunda 2 terörist Türkiye'ye getirildi

Bayraktar TB2 SİHA’larla S-300’ün imha edildiği anlar
Azerbaycan ordusunun, Bayraktar TB2 SİHA'larla, Ermenistan'a ait S-300 Hava Savunma Sistemi'ni imha ettiği anların görüntüsü paylaşıldı. SİHA'larla vurulan noktalar arasında, Ermenistan'ın Batının desteğini almak için söylediği yalanın aksine sivil hedefler yok. Vurulan noktalar arasında saldıran Ermeni askerlerin mevzileri yer alıyor.

FOTOĞRAF 10
Denetimler yarın başlıyor: 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeyen otomobillere satış kısıtlaması geldi
İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik'te 16 Ağustos'ta yapılan düzenlemeye göre ticari faaliyet çerçevesinde otomobil ve arazi taşıtlarının pazarlanması veya satışı, bu taşıtların ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6 bin kilometre geçmiş olması koşuluyla yapılabilecek.