CHP'li belediyede bir kişi 3 ayrı göreve 'müdür' olarak atandı

CHP'li Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde, Ayşe Güven isimli çalışana 3 tane müdürlük verildi. Güven'in, aynı belediyede hem Özel Kalem Müdürü hem Halkla İlişkiler Müdürü hem de Muhtarlık İşleri Müdürü görevini yürüttüğü tespit edildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Merkezefendi Belediyesi'nde Ayşe Güven isimli çalışana 3 tane müdürlük verildi.

Sürekli liyakat vurgusu yapan CHP'li belediyelerin skandal görevlendirmeleri bitmek bilmiyor. Daha önce Aydın'ın Efeler Belediyesi'nde bir kişiye verilen 3 müdürlük skandalı, bu kez de Denizli'de CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nde yaşandı.

  • Belediyenin internet sitesinde, Özel Kalem Müdürü, Halkla İlişkiler Müdürü ve Muhtarlık İşleri Müdürünün aynı kişi olduğu ortaya çıktı.
Ayşe Güven isimli şahsın, 3 müdürlüğe getirilmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Eş-dost akraba belediyesi

CHP'li Torun: İktidar olursak liyakate bakacağız CHP'liler tabi ki öncelikli
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Halk TV'de katıldığı programda, kendisine yöneltilen “Eğer iktidara gelirseniz liyakate bakacak mısınız? Kadrolaşacak mısınız? Partililer kadro isteyecektir” sorusuna cevap verdi. Torun bu soruya “Tabi ki liyakate bakacağız. Ancak öncelik partililerimizin olacaktır” ifadeleriyle cevap verdi.

CHP'li belediyede torpil skandalı
Türkiye'deki işsizlik oranı en fazla şehirlerden biri olan İzmir'de, Büyükşehir Belediyesi otobüs işletmelerinde yaşanan torpil iddiaları gündeme damgasını vurdu. ESHOT yani İzmir Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmeleri'nde pek çok kişinin yeterlilik sınavı ve psikoteknik testini geçememiş olmasına rağmen işe alındığı öne sürüldü.