CHP’li Kırşehir Belediyesi'nde taciz iddiası: Olayı dinlemek yerine darp etmeye çalıştılar

CHP’li Kırşehir Belediyesinde çalışan şahsın oğluna cinsel organının fotoğrafını attığını iddia ederek, belediye önünde eylem yapan ve taciz ile suçladığı şahsın adli mercilerce serbest kalmasına öfkelenen anne, olayı anlatmak için gittiği belediye binasında özel kalem müdür vekili ve personel müdürünün darp etmeye çalıştığını öne sürdü.

Haber Merkezi İHA
Cumhuriyet Savcılığına adliye önünde seslenen anne Yasemin D. belediye görevlisi M.Z'nin tutuklanmasını istedi.

Belediye görevlilerinin kendisini belediye binasında darp etmek istediğini öne süren öfkeli anne Yasemin D., kendisini olayı anlatmak için gittiği belediye binasında özel kalem müdür vekili ve personel müdürünün darp etmeye çalıştığını iddia etti. Anne Yasemin D., "Belediye özel kalem müdür vekili ve personel müdürü belediyede kapıyı kilitleyip beni darp etmeye kalktılar, raporum var. Oğluma cinsel organını atan belediye görevlisinin tutuklanmasını istiyorum" dedi.

Belediye olayı çözmekle alakadar olmalı

CHP’li Kırşehir Belediyesi’nin olayı çözmekle alakadar olmadığını, Kırşehir Adalet Sarayı önünde avukatı eşliğinde yaptığı basın açıklamasında anlatan Yasemin D., "Batsın partiniz de belediyenizde. Derdimizi size anlatamadıktan sonra kime anlatacağız. Bir yönetici alt biriminde çalışana ’bu ne demek’ diye soramıyor mu?" diye konuştu.

Savcılık işlem başlatsın bu sapık için

Cumhuriyet Savcılığına adliye önünde seslenen ve belediye görevlisi M.Z., hakkında tutuklama talep eden anne Yasemin D. açıklamasında; "Daha kaç çocuğumuzun canını yakacaklar. Vicdanlara sesleniyorum. Yaşadığım durumun herhangi bir parti ile alakası söz konusu değil. Ben acılı bir anneyim. Ben o sapığı öldürdükten sonra ’adalet’ demesinler, bizlerin çocukları ne olacak? Vicdanlara sesleniyorum; kendi çocuğunuzu benim yerime koyun" diye konuştu.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince Bağbaşı Mahallesi’nde yaşayan M.Z., geniş güvenlik önlemleri altında evinden alınarak Ahi Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

FOTOĞRAF 16
Malatya'da feci kaza: Kaldırımda yürüyen iki arkadaş hayatını kaybetti
Malatya'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, kaldırımda yürüyen Şemsettin Karadağ ve Hivan Taşkıner'e çarptı. Kazada, iki arkadaş hayatını kaybederken, araç sürücüsü yaralandı.

FOTOĞRAF 16
Meteoroloji uyarmıştı: İstanbul’a mevsimin ilk karı düştü:
Meteoroloji'nin uyarılarının ardından çok sayıda ilde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. İstanbul'da ise hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından mevsimin ilk kar yağışı Silivri'nin belli mahallelerinde görüldü.

FOTOĞRAF 9
Silahlı çatışmada bir kişi ölmüştü: Taşlarla camları kırılıp kundaklandı
Adapazarı'nda silahlı çatışmanın çıktığı eğlence mekanında camların taşlanarak kırılmasının ardından bu sefer de yangın çıktı. Kundaklamayı ise çatışmada hayatını kaybeden gencin bir yakınının gerçekleştirdiği öne sürüldü.