Deprem sırasında Bilecik'te ilginç görüntü

Düzce’de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem anında Bilecik’in Okluca köyünde ilginç bir ışık görüntüsü kaydedildi.

Haber Merkezi İHA
Saat 04.08’ün 45’inci saniyesinde kaydedilen görüntülerde, dağların arka kısmında parlama gibi kısa süreli oluşan ışıkların görülmesi yer alıyor.

Saat 04.08’de gerçekleşen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olarak kaydedilen deprem, birçok çevre il ve ilçe gibi Bilecik ve ilçelerinde da hissedildi.

Düzce depreminin yer altındaki sesi kaydedildi

Bilecik merkeze bağlı 40 kilometre uzaklıktaki Bursa yolu üzerindeki Okluca köyünde deprem anında ilginç bir görüntü kaydedildi.

Köyde ikamet eden Caner Demiröz, gece deprem sonrası evinin bahçesinde bulunan güvenlik kamerası görüntüleri sabah incelerken bir detay fark etti.

5,9 büyüklüğündeki depremde yaralı sayısı artıyor: Biri ağır 68 kişi yaralandı

Demiröz, deprem anında köye yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta Kocaeli semalarında ortaya çıkan ışık huzmesinin kısa süreli olarak havaya yükselmesi dikkatini çekti. Saat 04.08’ün 45’inci saniyesinde kaydedilen görüntülerde, dağların arka kısmında parlama gibi kısa süreli oluşan ışıkların görülmesi yer alıyor.

FOTOĞRAF 5
Depremin ardından gökyüzünde merak uyandıran görüntü
Bursa'da sabah saatlerinde şehrin farklı yerlerinden gökyüzünü kaplayan bulutlar merak uyandırdı.


Düzce'de deprem anında çalışanların yaşadığı panik güvenlik kamerasına yansıdı
Düzce'de saat 04.09 sularında, merkezi Gölyaka ilçesinda olan 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar, büyük paniğe kapılırken olası depreme karşı sokak ve parklarda sabahladı. Bir iş yerinde deprem anı, güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.

Düzce Gümüşova'da deprem anı bir evin güvenlik kamerasında
Düzce'nin Gölyaka ilçesi Sarıdere'de saat 04:08 5.9 büyüklüğünde, 6,81 kilometre derinlikte deprem meydana geldi. Gümüşova'da deprem anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.


FOTOĞRAF 56
Risk haritası ortaya çıktı: Şehir şehir açıklandı işte Türkiye'nin en tehlikeli yerleri
Yer bilimci İTÜ'lü Prof. Dr. Okan Tüysüz, İzmir depreminin ardından Türkiye'nin fay hattında bulunan en kritik 24 ilini ve 110 ilçesini açıklamıştı. Düzce'de yaşanan deprem ise bu tespitlerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte. İşte fay hattında bulunan 24 kritik il ve ilçeler...