Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunda gönderme mi yapıldı? MHP'den açıklama geldi

Yakın dönemde evinde bir kaza geçiren ve kısa bir süre öncesine kadar kolunda sargı olduğu görülen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski sağlığına kavuştu. Dün MHP'nin sosyal medya hesabından yayınlanan videoda, Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un 'Söyleten Sensin' şarkısı eşliğinde parkurda yürüyüş yaptığı anlar yer aldı. Şarkının sözleri, CHP yandaşı medya tarafından 'Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj' olarak gündeme getirildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, spekülasyonlara son noktayı koydu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Bahçeli, parkurda yürüyüş yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geride kalan gün, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin parkurda yürüyüş yaptığı anlara ait bir video paylaşım yaptı. Yakın dönemde evinde bir kaza geçiren ve kısa bir süre öncesine kadar kolunda sargı olduğu görülen Bahçeli'nin videosunda, Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı yer almıştı.

Bahçeli'nin yürüyüş videosunda gönderme mi yapıldı?

CHP yandaşı medya, şarkının sözlerinin 'Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj' olarak gündeme getirdi.



MHP'den açıklama geldi: Arkadaşlar yanlış yorumluyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, TGRT Haber'e yaptığı açıklamada, spekülasyonlara son noktayı koydu.

Videonun AK Parti'ye bir gönderme olduğu iddialarını yalanlayan Yalçın, "Dün sabah bir haber geçti, 'Sayın Devlet Bahçeli ameliyat oldu, bu yüzden 23 Nisan gösterilerine katılmadı' diye. Ben kendisiyle konuşmadım henüz büyüğümüzle; ama büyük bir ihtimalle bunun için yapılmış bir video. Videodaki şeyler, Cumhur İttifakı'na değil, arkadaşlar yanlış yorumluyorlar. Öyle bir şey yok. Ferdi Tayfur'u sever başkanımız. Bir de yürüyüşe çıkıyor, doktor tavsiyesiyle oradan bir enstantane yayınlamışlar. Mesele bundan ibaret" dedi.

Devlet Bahçeli Ferdi Tayfur’un parçası eşliğinde yürüyüş yaptı