Dragos sahilde başıboş köpek dehşeti

İstanbul Kartal'daki Dragos sahilinde bir kadın, köpeğiyle birlikte yürüyüş yaparken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. O anları sahildeki bir başka vatandaş görüntüledi. Şikayetçi olacağını belirten şahıs, köpeklerin bisikletli bir adamı da ısırdığını söyledi. Vatandaşların duruma tepki gösterdiği görüldü.

Haber Merkezi Diğer
O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul Kartal'daki Dragos sahilinde köpeği ile yürüyüş yapan bir kadın, sürü halinde gezen sokak köpeklerinin hedefi oldu. Sokak köpekleri, bir anda kadın ve köpeğinin etrafını sardı.

Sürü halindeki köpekler, sahipli köpeği parçalamaya çalıştı.

Duruma çevredekiler müdahale etti

Köpeğini çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtaran kadın, daha sonra sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Bisikletli bir adamı da ısırdı

Vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde, halkın duruma tepki gösterdiği görüldü.

Görüntüye kaydeden vatandaş, sürü halindeki köpeklerin büyük tehlike oluşturduğunu belirtti. Ayrıca dakikalar önce de bisikletli bir adama saldırdıklarını ifade etti.

Şikayetçi olacağını belirten vatandaş, görüntüleri de sosyal medyada paylaştı.

İBB ekipleri, topladıkları sokak köpeklerini Gebze'ye bırakırken yakalandı: Ben burayı İstanbul diye biliyorum yani
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, topladıkları sokak köpeklerini Kocaeli'nin Gebze ilçesine bırakırken yakalandı. Gebze Belediyesi zabıta ekipleri, köpekleri bırakanlar hakkında işlem başlattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gebze Belediyesi ekiplerince sokak köpeklerini bölgeye bırakırken, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İBB Veteriner İşleri Müdürlüğü personelinin, 'Ben burayı İstanbul diye biliyordum' demesi dikkatlerden kaçmadı.

Bir sokak köpeği dehşeti daha: Anne ve kız zor kurtuldu!
Kırşehir'de anne ve ilköğretim öğrencisi kızına sokak köpeği saldırdı. Köpeğin saldırdığı kızının çığlıkları üzerine anne kızının yardımına koşarken, çevredeki vatandaşlar da yardım etti. Görgü tanıkları: 'Vurmamıza rağmen köpeği alamadık. Köpek çok güçlü bir köpekti'dedi. Köpeğin uzaklaştırılmasının ardından anne ve kız hastaneye kaldırıldı.


Sokak köpekleri 5 yaşındaki çocuğa saldırdı
Mardin'in Mazıdağı ilçesinde sokak köpekleri beş yaşlarındaki bir çocuğa saldırdı. Talihsiz çocuk çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılırken, olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.