En güzel gezi rotaları: Skyroad fotoğraf yarışması sonuçlandı

Albayrak Medya bünyesindeki Skyroad dergisinin bu yıl “dünyanın seyahat rotalarını keşfet” temasıyla düzenlediği fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu. 150 bin TL. ödüllü yarışmada “profesyonel seyahat” kategorisinde Mehmet Uluyurt, “drone çekimi”nde Cüneyt Gümüşhaneli ve “cep telefonu fotoğrafları”nda ise Rabia Güven birinci oldu. “Mutluluk” özel ödülünü ise Serap Öncebe kazandı.

Mustafa İlhan Yeni Şafak
Skyroad’un 3’üncüsünü düzenlediği fotoğraf yarışması sonuçlandı. Bu yıl katılım rekoru kıran yarışmanın kazananlarına ödülleri düzenlenen törenle teslim edildi.

Albayrak Medya markalarından Skyroad’un bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği “Dünya’nın Seyahat Rotalarını Keşfet” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Toplamda 150 bin TL ödül kazanan fotoğraflar belli oldu. “Skyroad ile Keşfet” adlı yarışmada Profesyonel Seyahat Fotoğrafları, Drone Fotoğrafları, Cep Telefonu Fotoğrafları kategorilerinde birinciler ve ikinciler belirlendi; bir kişiye de “Mutlu Et Mutlu Ol” özel ödülü verildi.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYORLAR

Ödül töreninde konuşan Albayrak Grubu CEO’su Ömer Bolat, “Grubumuz medya ve yayıncılık alanındaki faaliyetleriyle ülkemizde her geçen gün yenilikleri yakından takip ederek büyüyor. Televizyonumuzdan gazetemize, dijital mecralarımızdan dergilerimize toplumun her kesimine hitap ederek önemli bir yayıncılık hizmeti veriyoruz. Özellikle GZT.com, Mecra, Skyroad gibi dijital mecralarımız ilk günden bugüne başarılı ivmesiyle göğsümüzü kabartıyor” dedi.

4 KAT FAZLA KATILIM OLDU

Skyroad Dijital Yayın Yönetmeni Ayşegül Arslan ise Skyroad olarak seyahatten sanata birçok alanda içerik ürettiklerini ifade etti. Arslan, “Dijital dünyada insanlar seyahat hikayelerini fotoğraflarla anlatıyor. Sosyal medya artık seyahat kararlarını belirliyor. Bu yıl farklı olarak sadece Türkiye’den değil dünyanın farklı rotalarından fotoğrafları da kabul ettik. Önceki yıllara göre 4 kat daha fazla katılım oldu.” dedi. Medya ve yayıncılık alanındaki faaliyetlerinin her geçen yıl çeşitlendiğini belirten Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Hanönü de “Destekleriyle yanımızda olan tüm sponsorlarımıza, değerli jüri üyelerimize ve emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ÖDÜLLER TÖRENLE VERİLDİ

Cep telefonu fotoğrafları kategorisinde birinci olan Rabia Güven, “İlk fotoğraf çekimine 2003 yılında filmli makine ile başlamıştım. Önümüzdeki yıl 20. yılım olacak. Bu ödülle kutlamış olduğum için de mutluyum. Ürdün gezisine çıktığımda profesyonel makinamla binlerce hatta on binlerce fotoğraf çektim. Ancak bu fotoğrafı telefonla çekmiştim. Değişik ve farklı olduğunu fark ettiğimde bu fotoğrafı son yarım saat kala yüklemiştim. Birinci olduğum için çok mutluyum” dedi. Jürinin değerlendirmesinden geçen fotoğrafların sahipleri toplam 150 bin TL ödül kazandı. Ayrıca 1 kişi de Mutluluk Özel Ödülü’nü kazandı. Ödüller törenle teslim edildi.

FOTOĞRAF 13
Albayrak Grubu'nun düzenlediği Kelime-i Tevhid Hat Eserleri Sergisi AKM'de açıldı
Albayrak Grubu'nun 9 yıldır devam ettirdiği ve her yıl farklı bir temanın seçildiği Hat Eserleri Sergisi, İstanbul Beyoğlu'ndaki Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu. Seçkin hattatların klasik anlayışın dışında yeni tarzlarla yorumlayarak yazdıkları “Kelime-i Tevhid" temalı 13 hat eserinin yer aldığı serginin açılışı dün akşam yapıldı. Kur'an-ı Kerim tilâvetiyle başlayan açılışa Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak, Mustafa Albayrak ve Mesut Albayrak, Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, Albayrak Medya Dijital Yayınlar Genel Müdürü Ömer Karaca, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş ile İstanbul İl Kültür Müdürü Coşkun Yılmaz katıldı.