Gece vakti deniz keyfi faciayla sonuçlanıyordu: Boğulmaktan son anda kurtarıldı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan millet bahçesinde denize giren 2 arkadaştan birisi boğulma tehlikesi geçirdi. Genç, ekipler tarafından sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi İHA
Gece vakti denize girdi, boğulmaktan son anda kurtarıldı

Olay, Darıca Millet Bahçesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adem T. (19) ile arkadaşı Ö.Y.A. isimli iki genç, gece saatlerinde denize girmek istedi.

Bir süre yüzen ikiliden Adem T.’nin gözden kaybolmasının ardından arkadaşı endişeye kapılarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Vatandaşların ihbarı üzerine adrese can kurtaran ve polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan can kurtaranlar, denizde kaybolan genci bulmak için çalışma başlattı.

Ekiplerin çalışmalarının ardından denizden çıkarılan genç, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Olay yerinde suni teneffüs ve kalp masajı yapılan genç, daha sonra ambulansa alınarak tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAF 21
Çaldığı tabletin sinyali ile yakalanan hırsız gözyaşı döktü: Onun Allah belasını versin
Bursa'da gündüz vakti 5 eve giren 2 hırsız, kendilerini fark eden mahalleliden kaçmak için çatıya çıktı. Şüphelilerden biri kaçarken, diğer hırsız çaldığı tabletin sinyali sayesinde yakalandı. Kaçan arkadaşı için ''Onun, Allah belasını versin" diyerek gözyaşı döken hırsız polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAF 11
Zehirli ancak eti yenebilir: 'Korkunç bir şekilde ürüyorlar, artık restoranlarda olacak'
Dikenleri zehirli ancak eti yenebilir ve lezzetli istilacı türlerden olan aslan balığı ve uzun dikenli deniz kestanesi, artık Mersin restoranlarında da yerini almaya hazırlanıyor. Kentte ilk kez buharda pişirilmiş aslan balığı tadımı yapıldı. Aslan balığının tadına bakan konuklar, balığı çok lezzetli buldu.

FOTOĞRAF 9
Samsun'da feci kaza: 25 metre takla attı şarküteri dükkanına çarptı
Samsun'da yoldan çıkarak kaldırıma çarpıp 25 metre takla atan otomobilin şarküteri dükkanına çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.