Genelkurmay Başkanı Gürak'tan Katar'da F-16 uçuşu

Katar'da bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed Al-Attiyah ve Katar Genelkurmay Başkanı Hava Pilot Korgeneral Salem Bin Hamad Al-Aqeel Al-Nabet ile 'Yırtıcı Şahin-5 Tatbikatı'na katıldı. Orgeneral Gürak, tatbikatta görevli pilotların uçuşuna eşlik etti.

Halil Akkoç
Genelkurmay Başkanı Gürak Katar'da Yırtıcı Şahin-5 Tatbikatına katıldı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Katar'da bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed Al-Attiyah ve Katar Genelkurmay Başkanı Hava Pilot Korgeneral Salem Bin Hamad Al-Aqeel Al-Nabet ile "Yırtıcı Şahin-5 Tatbikatı"na katıldı.

Gürak, F-16 uçağı ile Katar Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed Al-Attiyah da F-15 uçağı ile tatbikatta görevli pilotların uçuşuna katıldı. Orgeneral Metin Gürak, tatbikatta görev yapan Hava Kuvvetleri personelimizle de bir araya gelerek başarılar diledi.

ÖZGÜN
Yeni Genelkurmay Başkanı Metin Gürak oldu