Göçmen kaçakçılarına yönelik şafak operasyonu: 18 gözaltı var

Muş İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce Muş merkezli 6 ilde göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonlarında 18 şüpheli yakalandı.

Haber Merkezi İHA
Operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alındı.

Muş İl Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadele, uyuşturucu ve asayiş olaylarının yanı sıra göçmen kaçakçılarına da geçit vermiyor.

235 personelin katılımıyla Muş merkezli Bitlis, Bingöl, Van, Batman ve Elazığ’da 37 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Adresler ve eklentilerinde yapılan aramalarda 1 kalaşnikof ile 1 pompalı tüfek ele geçirilirken, kaçakçılıkta kullanıldığı tespit edilen 9 araca ise el konuldu.

Operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alındı. Muş Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

FOTOĞRAF 19
Oğlunun arandığını duyan kadın, ‘Cezaevine girse de kurtulsak’ diye polislere yakındı
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı suç örgütü ve bu örgüte silah temin eden başka bir örgüte yönelik operasyon düzenledi. 74 şüpheli hakkında yakalama kararının verildiği operasyonda oğlunun arandığını öğrenen kadın, 'Yine ne yaptı, cezaevine girse de kurtulsak' diyerek yakındı.

FOTOĞRAF 16
Otobüs çarparak 20 metre sürükledi: Olay yerine gelen abisi sinir krizi geçirdi
Bursa'da otobüsün treeporter olarak bilinen üç tekerlekli elektrikli bisiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada, treeporter ile otobüsün arasına sıkışarak yaklaşık 20 metre sürüklenen engelli sürücü Musa Karış(51) ağır yaralandı.

FOTOĞRAF 19
Kayınpederinin evini basan damat ve babasına öldüresiye dayak
Edirne'de evi terk eden eşinin sığındığı kayınpederi Mehmet Özdemir'in evini tüfekle basan Özgür Civanım ile babası Mehmet Civanım, çıkan kavgada tekme tokat dövüldü. Öfkeli kalabalığın elinden polis tarafından kurtarılan baba- oğlu, hastanede tedaviye alındı.