İletişim Başkanı Altun: Sıla Şentürk cinayetinin yakın takipçisi olacağız

Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk, erkek arkadaşı Hüseyin Can Gökçek tarafından bıçakla boğazı kesilerek katledildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Evladımız Sıla'nın haberi yüreğimizi yaktı. Bu müessif olayda zanlının hak ettiği cezayı alması ve adaletin sağlanması için sürecin yakın takipçisi olacağız" dedi.

Haber Merkezi AA
Sıla Şentürk

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Giresun'da erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Sıla Şentürk'ün katilinin hak ettiği cezayı alması ve adaletin sağlanması için sürecin yakın takipçisi olacaklarını belirtti.

Altun, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Evladımız Sıla'nın haberi yüreğimizi yaktı. Bu müessif olayda zanlının hak ettiği cezayı alması ve adaletin sağlanması için sürecin yakın takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF 10
Giresun'da kan donduran vahşet: 16 yaşındaki Sıla erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü
Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk, Hüseyin Can Gökçek (21) tarafından bıçakla boğazı kesilerek katledildi. Polis ekipleri, kaçan zanlıyı havalimanında yakaladı. Yakınlarının verdiği bilgiye göre, Hüseyin Can Gökçek ile Sıla Şentürk'ün internetten tanıştıkları ve evlenmek amacıyla kaçtıkları ancak ailesinin şikayeti üzerine Sıla'nın ailesine teslim edildiği öğrenildi. Ailesinin kızlarını bir başkasıyla nişanlaması üzerine kızla görüşmek için Ankara'dan Giresun'a gelen Hüseyin Can Gökçek'in evde yaşlı ve yatalak babaannesinin gözü önünde Sıla Şentürk'ü bıçaklayıp boğazını keserek öldürdüğü iddia edildi.