İsmailağa Camiası seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı

İsmailağa Camiası, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu. Camianın 'İsmailağa Camii' isimli Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Tercihimizi dinî ve manevî değerlerimizi muhafazaya çalışan, İslâm coğrafyasındaki mazlum Müslümanları korumayı amaçlayanlardan yana kullanmayı doğru buluyoruz." ifadeleri kullanıldı. Paylaşımda ayrıca dünyayı saran salgın hastalık, ardından sel felâketleri ve yıkıcı depremlere karşı sürdürülebilir mücadele için tecrübeli bir iradenin gerektiği de vurgulandı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İsmailağa Camiası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini açıkladı.

İsmailağa Camiası, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

İsmailağa Camiası'nın resmi Twitter hesabından 'kamuoyuna duyuru' başlığıyla paylaşımda bulunuldu. Yapılan paylaşımda 14 Mayıs'taki seçimlerin sadece Türkiye için değil, İslâm âleminin de geleceği açısından hayatî öneme sahip olduğu belirtildi.

Dinî, millî ve ahlâkî değerlere sahip çıkmaya çalışanların bir ittifak ve bu değerler ile nesli-aileyi yok etmeyi hedefleyenlerin de bir ittifak şeklinde bir araya gelmesinin seçimin önemini daha da artırdığı da ifade edildi.

Bu ifadeler doğrultusunda paylaşımda, varisi oldukları büyüklerinin nasihatlerini dikkat aldıklarını belirten İsmailağa Camiası, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını duyurdu.

İsmailağa Camiası'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Aziz milletimiz, şanlı tarihinde pek çok kez mühim tercihlerle karşı karşıya kalmış, irfan ve ferasetiyle doğru tercihlerde bulunmuştur. 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılması plânlanan seçimler de tarihî dönüm noktalarından biri olma özelliğini taşımaktadır. Neticeleri sadece ülkemiz için değil, İslâm âleminin de geleceği açısından hayatî öneme sahiptir.

Dinî, millî ve ahlâkî değerlere sahip çıkmaya çalışanların bir ittifak, bu ulvî değerleri geçmişten günümüze ayaklar altına alıp nesli-aileyi yok etmeyi hedefleyen projelere ve birlik-beraberliğimizi tehdit eden teröre sahip çıkanların karşı ittifak şeklinde bir araya gelmiş olması, bu önemi daha da artırmıştır.

Bizler, varisi olduğumuz büyüklerimizin bu tür durumlarda tercihte bulunmayanın en kötüyü seçmiş olacağı nasihatince, tercihimizi dinî ve manevî değerlerimizi muhafazaya çalışan, İslâm coğrafyasındaki mazlum Müslümanları korumayı amaçlayanlardan yana kullanmayı doğru buluyoruz.

Ayrıca, dünyayı saran salgın hastalık, ardından sel felâketleri ve yıkıcı depremlerin maddî-manevî sonuçlarıyla beraber, günden güne artan küresel sorunlarla sürdürülebilir mücadele zarureti; güçlü, tecrübe ve istikrar sahibi bir idareyi gerekli kılmaktadır.

Bu düşüncelerle; istikrar ve tecrübenin başarıyı getirdiği inancıyla 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme yönündeki kararımızı kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, idarecilerimizi rızâsı yolunda muvaffak kılmasını Cenâb-ı Hak’tan niyâz ederiz."


https://twitter.com/hashtag/%C4%B0smaila%C4%9FadanA%C3%A7%C4%B1klama?s


Vatandaşlar terör nedeniyle boşalttıkları köylerine sağlanan huzurla geri döndü

PKK elebaşı Murat Karayılan'dan skandal açıklamalar: Türkiye'de özerklik kuracağız

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kur'an'ın bulunduğu yerde aydınlık olur