Alibeyköy'de maganda dehşeti: Trafikte sinirlendiği kadına küfrederek saldırdı

Geçtiğimiz yıl İstanbul Pendik'te ünlü bir tatlı markasının sahipleri tarafından içinde hamile kadının da olduğu araca yapılan saldırının benzeri bu sefer de Alibeyköy'de yaşandı. Kimliği belirlenemeyen bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldırdı. Aracın üzerine çıkarak ön camını kırarak olay yerinden uzaklaşan saldırganın görüntüsü sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, olaya tepki de yağdı.

Haber Merkezi DHA
İsmi belirlenemeyen şehir magandası saldırdığı kadının aracının ön camını da kırdı.

Olay, akşam saatlerinde Alibeyköy'de yaşandı. Bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte sinirlendiği kadına küfrederek, saldırdı.

Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı. Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi.

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı: Sena kardeşime saldıran şahıs gözaltına alındı

Alibeyköy'de trafik magandası tartıştığı kadın sürücünün araç kaputuna çıkarak camlarını kırdı
Alibeyköy'de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, saldırganlara tepki yağdı.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, tepki yağdı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Hamile kadının bulunduğu aracın önünü kesip terör estirdi!
Emniyet şeridinde ilerlerken trafik polisine yakalanmamak için şeridinden çıkan bir araç sürücüsü, kendisine yol vermediği gerekçesiyle içinde hamile bir kadının da bulunduğu aracın önünü kesti. Aracın aynasını kırıp kaputunu tekmeleyen maganda, daha sonra olay yerinden kaçtı.

Pendik'te hamile kadının bulunduğu araca saldıran tatlıcı kardeşlerin gizlilik talebi reddedildi