Bağcılar’da gece vakti çok sayıda iş yerinde yangın çıktı

İstanbul Bağcılar’da gece vakti birbirine yakın çok sayıda iş yerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Haber Merkezi İHA
Bağcılar'da birbirine yakın yaklaşık 10 ayrı işyerinde yangın meydana geldi.

Bağcılar Güneşli Mahallesi’nde gece saat 02:00 sıralarında birbirine yakın yaklaşık 10 ayrı iş yerinde yangın meydana geldi. Olayın polise bildirilmesi ile birlikte sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu birçok noktadaki yangın kontrol altına alındı.

Gece yarısı korku ve panik yaşayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken, işyeri sahipleri ise neye uğradığına şaşırdı.

"Diğer dükkan sahipleri de akrabam"

Yangının çıktığı iş yeri sahiplerinden biri olan Mustafa Yaşar, ‘’Yangınla ilgili hiçbir bilgimiz yok. Birkaç yer de daha çıkmış, bizim iş yerimize 500 metre uzaklıkta. Diğer dükkanlarda bizimki gibi aynı şekilde züccaciye dükkanı. Diğer dükkan sahipleri de akrabam oluyor zaten’’ diye konuştu.

Polisin olayla ilgili ilk incelemesine göre kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Ankara’da kundaklandığı iddia edilen gecekondudan sıçrayan alevler 2 evi daha tutuşturdu

Tarihi binanın kundaklandığı anlar kamerada: Aynı suçtan 10 kaydı bulunan zanlı savunmasında 'Yakmadan duramıyorum' dedi
Antalya Kaleiçi bölgesindeki tarihi ahşap binayı yaktığı belirlenen 38 yaşındaki Serdar Urgan, gözaltına alındı. Aynı suçtan 10 kaydı bulunan Urgan ifadesinde, 'Yakmadan duramıyorum. Ne yapayım?' dediği ortaya çıktı. Urgan'ın yangın çıkarmak için binaya girmesi, bir süre dumanı izleyip kaçması ise kameralara yansıdı.

Köy muhtarının deposu kundaklandı
Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Gündüzler köyünün muhtarı Ahmet Özdemir'e (52) ait içerisinde büyük baş hayvan, traktör ve saman balyaları bulunan depo kundaklandı. Kundaklama anları deponun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Eski erkek arkadaşına kızan genç kız, babasının marketini kundakladı
Mersin'in Tarsus ilçesinde bir genç kız, eski erkek arkadaşına kızıp, babasının marketini kundaklayıp kayıplara karıştı. Yangını söndürmek isteyen Emre K. bacağında hafif yaralandı. Kısa sürede yangına müdahale eden market sahibi ve çalışanları alevleri büyümeden söndürdü. Genç kız kayıplara karışırken, olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı.