İstanbul Valisi duyurdu: Heybeliada'da yangın kontrol altına alındı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Heybeliada'da çıkan orman yangınının saat 14.55 itibarıyla kontrol altına alındığını açıkladı.

Haber Merkezi DHA
Heybeliada'daki yangın 14.55 itibarıyla kontrol altına alındı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Heybeliada'da çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Yerlikaya'nın paylaşımında, "Heybeliada'daki yangın 14.55 itibarıyla kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir. Heybeliada halkına ve yangın söndürme ekiplerimize teşekkür ediyorum. İstanbul'umuza geçmiş olsun." ifadeleri yer aldı.

Heybeliada'daki orman yangınıyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama: Soruşturma başlatıldı

Heybeliada'da orman yangını: Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

Heybeliada'daki yangın uçaktan görüntülendi
İstanbul Heybeliada'da orman yangını çıktı. Yangının söndürülmesi için bölgeye çok sayıda ekip ve söndürme helikopteri gönderilirken yangın uçaktan böyle görüntülendi.

Heybeliada'da yangın: Vatandaşlar tahliye ediliyor
Heybeliada'da orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale aralıksız sürerken Heybeliada'ya Kıyı Emniyeti'ne bağlı ekipler de sevk edildi. KEGM-3 botu, bölgedeki vatandaşların tahliyesini gerçekleştirdi.

Heybeliada'da orman yangını
İstanbul Valiliği'nden Heybeliada'daki yangına ilişkin yapılan açıklamada 3 helikopter ile söndürme çalışmalarının devam ettiği 2 helikopter ile 4 yangın söndürme uçağının olay yerine hareket halinde olduğu aktarıldı.