Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler: Önce 5,3 sonra 4 ve 4,2 ile sallandı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 12.19 ve 12.23'te 5,3 ve 4,0 büyüklüğünde peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD Başkanı Sezer, olumsuz bir durum bulunmadığını aktardı. Göksun ilçesinde saat 13.04'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Arşiv

AFAD, saat 12.19'da merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Depremin derinliğinin 7 kilometre olduğu bildirildi.

Sarsıntının çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

4 büyüklüğünde bir deprem daha

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki 5,3'lük depremin ardından saat 12.23'te 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD, sarsıntının derinliğinin 7 kilometre olduğunu bildirdi.

'Olumsuz bir durum yok'

AFAD Başkanı Yunus Sezer, "Kahramanmaraş ilimizin Göksun ilçesinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım" dedi.

4,2'lik bir deprem daha

Peş peşe yaşanan iki depremin ardından Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 13.04'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntının derinliğinin 7,07 kilometre olduğu belirtildi.

GÜNDEM
Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

GÜNDEM
Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde deprem

DÜNYA
İran'ın kuzeydoğusunda 5 büyüklüğünde deprem

ÖZGÜN
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem