Karantinadan kaçtı: Kardeşinin HES koduyla otobüste yakalandı

Antalya’da bir yakınının koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrasında temaslı olarak karantinaya alınan kişi, kardeşinin HES kodu ile bindiği otobüste Eskişehir’de yakalandı.

Haber Merkezi İHA
M.Y'ye 3 bin 469 lira para cezası yazıldı

Alınan bilgiye göre, Antalya’da koronavirüs testi pozitif çıkan yakınına temaslı olduğu gerekçesiyle karantinaya alınan M.Y., Eskişehir’e gelmek için yolcu otobüsüne bindi. Eskişehir-Seyitgazi yolunda jandarma ekipleri tarafından durdurulan otobüste HES kodu uygulaması yapıldı.

Yapılan uygulamada, kardeşinin HES kodu ile bilet alarak otobüse binen M.Y’nin temaslı olduğu gerekçesiyle karantina kararının bulunduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından otobüsten indirilen M.Y., 3 bin 469 lira para cezası yazıldıktan sonra filyasyon ekiplerine teslim edildi.

FOTOĞRAF 7
Alkollü sürücü dehşeti: Bir saatlik kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandılar
Bursa'nın İnegöl ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uyman ve ters yöne girerek kaçan Burak G.(21) ile 4 arkadaşı 1 saatlik kovalamacanın ardından yakalandı. Kaçarken, park halindeki bir otomobilde ve elektrikli bisiklete de çarpan sürücü Burak G'nin alkollü olduğu tespit edilirken toplam 8 bin 39 TL cezai işlem uygulandı. Gözaltına alınan 5 şüphelinin işlemleri sürüyor.

FOTOĞRAF 8
Üsküdar'da 4 katlı apartmanda yangın: Yaşlı kadın ve kızı evde mahsur kaldı
Üsküdar Selami Ali Mahallesi'nde 4 katlı binanın üçüncü katında buzdolabı kablosundan yangın çıktı. Yangın sebebiyle dairede yaşayan iki kişi mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri, mahsur kalanları merdiven ile tahliye etti.