Kaza yaptıkları araçlarını çay içip izlediler

Kırıkkale’de bir otomobil sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesinin ardından su kanalına devrildi. Kazada 3 kişi yara almadan araç içerisinden kendi imkanları ile çıkarken, yanlarında bulunan termostan doldurdukları çayı içerek araçlarının su kanalından çıkarılmasını izledi.

Haber Merkezi İHA
Kaza yaptıkları araçtan çıkar çıkmaz çay içtiler.

Kaza, gece saat 03.20 sıralarında Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Zikrullah Hüseyinzade idaresindeki 42 MA 3326 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına devrildi.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü ile 2 yolcu kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

ÇAY İÇEREK İZLEDİLER

Yanlarında bulundurdukları termostan çay içerek otomobilin çekiciye yüklenmesini beklerken sürücü Hüseyinzade ise cep telefonundan o anları canlı yayınladı. Otomobilde ise maddi hasar meydana geldi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Devrilen otomobilden çıkar çıkmaz çay içtiler
Kırıkkale'de otomobilin su kanalına devrildiği kazada yara almadan kurtulan 3 kişi, yanlarında bulundurdukları termostan çay içerek aracın çekiciye yüklenmesini izledi.

FOTOĞRAF 12
Ölüme terk edilen 125 göçmeni Türk sahil ekipleri kurtardı
İzmir'in Foça ilçesinde Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından lastik bot ve can salı içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine bölgeye yönlendirilen Sahil Güvenlik botu, yine Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilerek sürüklenmeye bırakılan ve adeta ölüme terk edilen lastik bot ve can salı içerisindeki 81 düzensiz göçmeni kurtardı.