Küçükçekmece yürekleri ağza getiren anlar: Çocuklar gelin arabalarının önüne atladı

İstanbul Küçükçekmece'de D-100 Karayolu'nda gelin arabalarının önüne atlayarak para isteyen çocuklar, yürekleri ağza getirdi. Çocukların hem canlarını hem trafiği tehlikeye attıkları anlar kameralar tarafından görüntülendi.

Haber Merkezi DHA
Bir grup çocuk, gelin arabalarının önüne atlayarak para istedi.

İstanbul'daki olay, cumartesi günü D-100 Karayolu Sefaköy mevkiinde yaşandı. Bir grup çocuk, gelin arabalarının önüne atlayarak para istedi.

Küçük çocukların tehlikeye aldırmadan gelin arabalarının önünde durarak anlık hareketlerde bulunmaları yürekleri ağza getirdi.

Çocukları fark eden sürücüler yavaşlayarak, korna çalarak tepki gösterdi. Çocukların hem canlarını hem trafiği tehlikeye attıkları anlar görüntülendi.

Çocukların tehlikeye aldırmadan dolaşarak, metrobüs yolu için yapılan tel bariyerlere tırmanmaları da görüntülendi.

FOTOĞRAF 13
Gelin arabası gibi boşanma arabası: 'Boşanıyorum, çok mutluyum' yazılı araçla duruşmaya geldi
Zonguldak'ta maden işçisi olan 37 yaşındaki Serkan Tepebaşı, boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve üzerine, 'Asıl evlenen evde kalır. Boşanıyorum çok mutluyum' diye yazdığı otomobiliyle geldi. Boşanmasının ardından konuşan Serkan Tepebaşı, "Biraz ironi katmak için aracımı böyle süsledim. İnsanlara bunu göstermek istedim. Bir tek evlenirken mutlu olmuyor insanlar. Boşandıktan sonra da mutlu olan insanlar var" dedi.