Melek İpek’in 112 görevlisiyle görüşmesi dava dosyasında: Kocamı vurdum çabuk yetişin

Antalya'da çıplak bir şekilde kendisine işkence yapıp, ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i öldüren Melek İpek'in, olay sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. Melek İpek'in telefondaki görevliye, “Kocamı vurdum, çabuk yetişin" dediği öğrenildi.

Gözaltına alınan Melek İpek, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Servis şoförlüğü yapan Ramazan İpek (36) ile 12 yıllık eşi Melek İpek (31) arasında tartışma çıktı. Ramazan İpek, kıyafetlerini çıkarttığı eşini kelepçe takarak saatlerce dövdü. İşkence ve dayaktan gözleri şişen ve morluk oluşan Melek İpek halsiz kalırken, eşi Ramazan İpek kendisini ve 2 çocuğunu öldüreceğini belirterek sabaha karşı evden ayrıldı.

Cumhuriyet savcısının 'haksız tahrik' indirimi uygulanmasını istediği iddianamede, Melek İpek'in 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması talep edildi. Melek İpek, cuma günü saat 15.30'da Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıkacak.

GÜNDEM
İşkenceci eşini öldüren Melek İpek'ten kan donduran ifadeler: Rüyasında görür kalkar beni döverdi

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

Döşemealtı L Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan Melek İpek'in, 112 Acil Çağrı Merkezi ile yaptığı görüşmenin detayları dava dosyasına eklendi.

GÜNDEM
Şiddet uygulayan eşini öldüren Melek İpek için istenen ceza belli oldu

GÜNDEM
İşkenceci kocasını öldüren Melek ipek'in tutukluluğu için yapılan itiraz reddedildi

GÜNDEM
İşkenceci eşini öldürmüştü: Melek İpek hakkında 'Örselenmiş Kadın Sendromu' başvurusu