MSB duyurdu: Beş FETÖ'cü yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla sızmaya çalışan 5 FETÖ terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.

Haber Merkezi DHA
Foto/arşiv

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla sızmaya çalışan 5 FETÖ terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.

MSB'nin yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

Hudutlarda FETÖ'cülerle mücadelemiz kararlı şekilde sürüyor. Hudut Kartallarımız, Yunanistan'dan ülkemize yasa dışı yollarla sızmaya çalışan 5 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede şahısların FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda teslim olan terörist 5 yıl sonra ailesiyle görüştü

İYİ Partili Turhan Çömez ve HDP’li Garo Paylan arasında tansiyon yükseldi: Sizden rahatsızız
AK Parti'nin HDP'ye ziyareti sonrası muhalefet tarafından başlatılan tartışma devam ederken Tele 1 canlı yayınına konuk olan İYİ Partili Turhan Çömez ve HDP'li Garo Paylan arasında tansiyon yükseldi. HDP'li Paylan, İYİ Partili Çömez'in partisinin HDP'nin tutumundan ve söylemlerinden rahatsız olduğunu söylemesi üzerine 'Bilmukabele Turhan Bey, biz de sizden rahatsızız' dedi.

FOTOĞRAF 9
Türkiye'nin 'Bozdoğan' hamlesi Atina'yı panikletti: Yunanistan'da alarma geçildi
Komşu Yunanistan'da gündem bir kez daha Türkiye. Türkiye'nin dün başarılı bir şekilde test ettiği Bozdoğan füzesi komşunun bir numaralı gündemi oldu.