MSB duyurdu: İki bölgede 10 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 10 PKK/YPG’li teröristin Komandoların başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Haber Merkezi DHA
Foto/Arşiv

Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama geldi.

TERÖRE GEÇİT YOK

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Suriye’nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz! Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 10 PKK/YPG’li terörist daha Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi." denildi.

Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesinden Türkiye'nin en büyük savaş gemisinde inceleme
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile 'Dünyanın ilk SİHA gemisi' ve Türkiye'nin en büyük savaş gemisi olma özelliğine sahip Anadolu gemisinde incelemelerde bulundu. Akar, Marmara Denizi'nde deniz kabul testleri devam eden gemiye helikopterle indi. Anadolu gemisine seyri sırasında deniz kabul testleri süren Türkiye'nin ilk milli denizaltısı Piri Reis de eşlik etti.

MSB'den "Kahraman Mehmetçiğimiz vatan nöbetine devam ediyor" paylaşımı

FOTOĞRAF 12
Cumhuriyeti tarihinde bir ilk: Yerli ve milli uçaksavar envantere girdi
Platform makineli tüfeği projesi kapsamında geliştirilen yerli ve milli 12.7 x 99 mm uçaksavar CANiK M2 QCB Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı hizmetine girdi.