MSB: Taciz ateşi açan iki terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber Merkezi DHA
Foto/arşiv

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 2 PKK/YPG’li teröristin, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

TERÖRİSTLERİN TACİZ ATEŞLERİ CEZASIZ KALMIYOR

MSB'den yapılan açıklamada, "Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 2 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

Mersin'de FETÖ operasyonu: Dokuz kişi gözaltına alındı

Hava savunmasına 'çılgın sistem': Dakikada 6 bin atış yapıyor
Makine ve Kimya Endüstrisi'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin talebiyle başladığı Yakın Hava Savunma Sistemi projesinde sona gelindi. Uçak, helikopter ve İHA'lara karşı etkili çılgın bir sistem olarak ifade edilen savunma silahı dakikada 6 bin atış yapabiliyor. Savunmadaki Türkler programı TSK'nın 2 bin 500 metre etkili yeni silahını bu hafta gündemine aldı.

FOTOĞRAF 10
Konya Ovası'ndaki çökmeler için 'Obruk Eylem Planı' hazırlanacak
Konya'da toprağın çökmesiyle meydana gelen obrukların sayısının 2 bin 600'ü geçtiği Karapınar ilçesinde AFAD ile Ankara Üniversitesi, Obruk Eylem Planı hazırlayacak.