Kurum'dan İmamoğlu'na: Ablam dediğin İYİ Parti genel başkanını yolda görsen yolunu değiştiriyorsun

Bağcılar'da düzenlenen Yozgatlılar Buluşması'nda konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum "İstanbul'un sorunlarına odaklanıyoruz. İstanbul'un problemlerini çözmek için liyakatli kadrolarımızla geliyoruz" dedi. İmamoğlu'na da göndermede bulunan Kurum,, “Beraber yol yürüdüğün ve yoldaşım dediğin il başkanını ve genel başkanını arkasından hançerledin. Ablam dediğin İYİ Parti genel başkanını yolda görsen yolunu değiştiriyorsun. Hani yoldaşındı bunlar? Burada tamamen kötü niyet var” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi AA
Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum

Kurum, Bağcılar Halk Sarayı'ndaki Yozgatlılar Buluşması'nda yaptığı konuşmada, Yozgat'ın, kültür ve medeniyete çok önemli değerler kazandırmış, büyük zenginlikler katmış bir şehir olduğunu söyledi.


Yozgat'ın milli ve manevi değerlere sıkı sıkıya sarılan, bayrağa sahip çıkan insanlar yurdu olduğunu belirten Kurum, "Yozgat bu ülkenin çimentosudur. Sizler bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Biz de Yozgat'ımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık, her anında hep yanında olduk." diye konuştu.


Kurum, hiçbir zaman iftiraların, polemiklerin, dedikoduların arkasında olmadıklarını vurgulayarak, "Milletimize hizmet ettik, nerede bir afet olsa, nerede bir sıkıntı olsa 2 saat sonra biz orada olduk. 6 Şubat'ta deprem yaşadık, 11 ilimizi etkiledi. Biz yine oradaydık. Gittik, orada milletimizle el ele verdik, hızlı bir şekilde 3 ayda 180 bin konutun inşasını başlattık." ifadelerini kullandı.


Şimdi tüm birikim ve tecrübeleriyle ''Sadece İstanbul'' dediklerini aktaran Kurum, şöyle devam etti:

"İstanbul'un sorunlarına odaklanıyoruz. İstanbul'un problemlerini çözmek için liyakatli kadrolarımızla geliyoruz. Bizi arayanlar bundan sonra İstanbul'da 650 bin konutun inşasını yaparken bulacaklar. Bizi arayanlar Bağcılar'a metro getirirken bulacaklar. Bizi arayanlar gençlerimize, çocuklarımıza yeni bir gelecek, yeni bir umut, yeni bir şehir inşası gerçekleştirirken bulacaklar. Çizmelerimizi giyeceğiz, baretimizi takacağız, mavi montumuzu geçireceğiz ve İstanbul'un 39 ilçesi için çalışacağız."


'Ablam dediğin İYİ Parti genel başkanını yolda görsen yolunu değiştiriyorsun'

İmamoğlu'nu eleştiren Murat Kurum “Beraber yol yürüdüğün ve yoldaşım dediğin il başkanını ve genel başkanını arkasından hançerledin. Ablam dediğin İYİ Parti genel başkanını yolda görsen yolunu değiştiriyorsun. Hani yoldaşındı bunlar? Burada tamamen kötü niyet var. Kirli kirli ittifaklarla kurduğu, masa arkasında kime nereye hizmet ettiği belli olan ama sokağa çıktığında da hiç bir ittifaktan söz etmeyen bir anlayış var. Biz 31 Mart'ta geleceğiz ve bu israfın hesabını sizlerden bir bir soracağız. 31 Mart'ta İstanbul gereken cevabı sandıkta verecek. İstanbul göz ardı edilebilecek bir şehir değil. İstanbul bir çocuk gibi her zaman sevgi ve ilgi gösterilmesi, hizmet edilmesi gereken bir şehir. Bu şehirde tüm medeniyetlerimizle, kültürlerimizle, inançlarımızla birlikte huzur içerisinde yaşayacağız. 31 Mart seçimi bu kararları vereceğimiz seçim” ifadelerini kullandı.


  1. TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay ise Kurum'un sadece İstanbul'u düşüneceğini belirterek, "Murat Kurum'la 5 yıl birlikte çalıştık. Kurum, Türkiye'nin neresinde sıkıntı olursa olsun orada olmuştur" dedi.


Toplantıya, MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve çok sayıda kişi katıldı.


Murat Kurum'dan İBB yönetimine kentsel dönüşüm tepkisi: Nasıl yapılacağını Ekrem Bey'e öğreteceğiz

Murat Kurum Tansu Çiller'i heyecanlandırdı: İstanbul bunu arıyordu

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, katil İsrail'i lanetledi

Murat Kurum 'Çilesiz İstanbul' projelerini tek tek anlattı: İki yakayı bir kez daha denizin altından bağlayacağız