Pes dedirten hırsızlık: Apartman kapısını sırtladı götürdü

Zeytinburnu'nda apartmanın demir kapısını yerinden söken şüpheli kapıyı sırtlayarak çaldı. Hırsızlık anları çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Merkezi DHA
Apartman kapısını sırtladı götürdü.

Zeytinburnu'nda apartmanın demir kapısını yerinden söken şüpheli kapıyı sırtlayarak çaldı. Hırsızlık anları çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.


Olay, geçen pazar günü Veliefendi Mahallesi'nde bulunan apartmanda meydana geldi. Şüpheli bir kişi apartmanın demir kapısını söktü, sırtlayarak olay yerinden uzaklaştı. Kapının yerinde olmadığını fark eden apartman sakinleri güvenlik kameralarını izlediklerinde kapının çalındığını fark etti. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

"HELAL OLSUN"


Mahalle sakinlerinden Muhammet Oğur, "Bu kapının yarısını götürmüşlerdi. Pazar günü ise 15 yaşlarında bir çocuk, şaşırtıyor insanı nasıl bu kapıyı sırtlayabiliyor diye. Ben bile sırtlayamam bu gücüme rağmen. Gerçekten helal olsun diyorum. Devir nereye gelmiş. Dua ediyoruz işyerimizin kepengini çalmasınlar diye. Korkuyoruz. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz" dedi.

"HIRSIZ GELİP BİZİ YATAKTAN ALABİLİR KORKUYORUZ"


Bir başka mahalle sakini Bedi Tunç ise, "Zeytinburnu'nda hırsızlık olayları artmaya başladı. Bıktık usandık artık. 15 yaşlarındaki çocuk demir kapıyı sırtlayıp götürmüş. Ben bile götüremem. Bir çözüm bulunsun. Hırsız gelip bizi yataktan da alabilir. Korkuyla yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF 6
Böyle hırsızlık görülmedi: Ev sahipleri 'yüzsüzlüğün bu kadarı' diyerek isyan etti
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Ramazan Bayramı tatili için memleketine giden Karademir ailesinin evine giren hırsızlık şüphelisi, "Sadece ihtiyacım olanı aldım. Allah size daha iyilerini versin" yazılı not bıraktı. Hırsızdan şikayetçi olan ev sahibi Levent Karademir (40), "Bilgisayar ve iş elbiselerimi ihtiyacı gibi gösterip, çalmış. Bununla da yetinmemiş, alt katta tavada kıymalı yumurta yapıp bir güzel karnını doyurmuş. Duş da almış" dedi.


Pencerede mahsur kalan hırsız bina sakinlerine yalvardı: Ne olursunuz düşeceğim canımdan olacağım