Selçuk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na sert yanıt: Biz o gemiye 'Kızılelma'yı TCG-Anadolu'ya nasıl indirip kaldırırız' diye bakmaya gideriz

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 'ABD gemisinde ne işi var?' diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Bayraktar, "Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz Kızılelmayı, TCG-Anadolu'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz. Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın." dedi.

Halil Akkoç
Selçuk Bayraktar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TCG Anadolu'yla ortak tatbikat gerçekleştiren ABD'nin uçak gemisi USS Gerald R. Ford'da, Türk komutanlar ve subaylar ile birlikte teknik incelemelerde bulunan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

Selçuk Bayraktar'dan yanıt

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım." ifadelerini kullandı.

"Biz o gemiye 'Kızılelma'yı TCG-Anadolu'ya nasıl indirip kaldırırız' diye bakmaya gideriz"

"Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz 'Kızılelma'yı, TCG-Anadolu'ya nasıl indirip kaldırırız' diye bakmaya gideriz." diyen Bayraktar, "Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın..." açıklamasında bulundu.

Bayraktar teknik inceleme gerçekleştirmişti

Kısa pistli gemilere iniş-kalkış kabiliyetine sahip olacak Bayraktar Kızılma İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) geliştirme çalışmalarını yürüten Selçuk Bayraktar'ın, USS Gerald R. Ford gemisinde teknik incelemeler gerçekleştirdiği açıklanmıştı.

GÜNDEM
Selçuk Bayraktar dünyanın en büyük uçak gemisi 'USS Gerald R. Ford'a konuk oldu

GÜNDEM
Selçuk Bayraktar'dan dünyaya 'Gazze için harekete geçin' çağrısı: 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız