Bingöl'de 'Eren KIŞ-16 Şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz Operasyonu' başlatıldı

İçişleri Bakanlığı Bingöl Sağgöze'de 960 personelin katılımı ile 'Eren KIŞ-16 Şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz Operasyonu'nun başlatıldığını açıkladı.

Haber Merkezi DHA
Foto/arşiv

İçişleri Bakanlığı, Bingöl'de 960 personelle 'Eren Kış-16 Bingöl-Sağgöze Şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz Operasyonu' başlatıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, halen kış üstlenmesindeki teröristleri 'ara-bul-yok et' taktiğiyle etkisiz hale getirmek, başta eylem olmak üzere her türlü hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek amacıyla, Bingöl'de 'Eren Kış-16 Bingöl-Sağgöze Şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz Operasyonu' başlatıldı.

Operasyonda, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 960 personel görev aldı.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 'Eren' kış operasyonlarının, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ettiği belirtildi.

Ankara merkezli 24 ilde DEAŞ operasyonu: 64 gözaltı kararı

İstanbul’da FETÖ operasyonu: 10 kişi hakkında gözaltı kararı var

FOTOĞRAF 16
İstanbul’da helikopter destekli operasyon: 37 adrese baskın yapıldı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü, şehrin genelinde uyuşturucu tacirlerine yönelik havadan helikopter destekli şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında birçok kişi gözaltına alındı.