İstanbul polisi aynı anda harekete geçti: Çok sayıda adrese uyuşturucu baskını

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dev uyuşturucu operasyonu için bu sabah düğmeye bastı. Çok sayıda ilçede aynı anda harekete geçen polis ekipleri önceden tespit edilen adreslere peş peşe baskınlar düzenlerken operasyonlara havadan polis helikopteri de eşlik etti.

Haber Merkezi DHA
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: çok sayıda gözaltı var.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda adreslerini belirledikleri uyuşturucu satıcılarını yakalamak amacıyla sabah saatlerinde operasyon yaptı.

Operasyona özel harekat polisleri ile polis helikopteri de destek verdi.

Eş zamanlı bir çok ilçede gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü. Polis ekipleri, operasyon yaptıkları adreslerde uzun süre arama yaptı.

İçişleri Bakanlığı açıkladı: Jandarmanın ikna çalışmaları sonucu iki PKK'lı terörist teslim oldu

Operasyon yapılan adreslerden birisi de Kağıthane Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir binanın 3'üncü katındaki daire oldu.

Narkotik polisi, özel harekat timlerinin eşliğinde girdikleri dairede uzun süre arama yaptı.

FOTOĞRAF 8
43 ilin geçiş noktasında gece yarısı ‘HES kodu’ denetimi: Otobüsler tek tek durduruluyor
Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale'de yer alan kilit kavşakta, gece yarısı gerçekleştirilen denetimde otobüslerle şehirler arası seyahat eden kişilerin "HES kodu" sorgulaması yapıldı.

FOTOĞRAF 9
Gizemli hastalık hızla yayılıyor: 34 fil hayatını kaybetti!
Güney Afrika ülkelerinden Zimbabve'de henüz teşhis edilemeyen bir hastalık hayvanlar arasında hızla yayılıyor. Gizemli hastalık nedeniyle telef olan fillerin sayısı son bir ay içerisinde 34'e çıktı.