THY'den son dakika açıklaması: Lodos nedeniyle bilet işlemleri durduruldu

İstanbul'da lodos nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) yurt içi uçuşlarında İstanbul varışlı seferlerinde bilet ve bagaj işlemleri durdurdu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Lodos nedeniyle THY bilet işlemlerini durdurdu.

Konuyla ilgili olarak resmi twitter adresinden bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, " İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar operasyonlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Seyahatinizin durumunu çağrı merkezimiz ya da web sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz." paylaşımında bulundu.

İkitelli’de şiddetli lodos fabrikanın çatısını uçurdu: O anlar kamerada
İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle, İkitelli'de bir fabrikanın çatısı adeta kağıt gibi soyularak yola uçtu. Yol üzerinde park halinde bulunan araçlarda maddi hasar meydana gelirken, çatının uçtuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Metrobüs şoförleri motosikletlere siper oldu
İstanbul'u etkisi altına alan lodos, hayatı zorlaştırmaya devam ediyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ilerlemekte zorlanan motosiklet sürücülerinin imdadına metrobüsler yetişti. İki metrobüs, motosikletli grubu orta şeride alarak lodosun şiddetinden korumaya çalıştı. O anlar bir başka sürücü tarafından kaydedildi.

İstanbul'da şiddetli lodos: Başakşehir'de kağıt gibi savrulan tabelalar lüks araçların üzerine devrildi
Yurt genelinde etkili olan fırtına ve lodos İstanbul'da çatıları uçurdu, ağaçları kökünden söktü ve tabelaları devirdi. Başakşehir'de cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir sitenin önünde bulunan dükkanlara ait tabelalar kağıt gibi savruldu. Lodosun şiddetiyle devrilen tabelalar lüks araçların üzerine düştü. O anlar anbean kaydedildi.

Arnavutköy'de çatının uçma anı kamerada
İstanbul'da lodos etkisini artırmaya başladı. Arnavutköy'de bir binanın çatısı lodosun etkisiyle uçtu. Mahalle sakinleri o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevkedildi.

İstanbul'da şiddetli fırtına: Restoranın camları patladı
Lodosun giderek etkisini artırdığı İstanbul'da, bir restoranın camları fırtınaya daha fazla dayanamayarak patladı. Restoranda yaşanan panik anları kameraya böyle yansıdı.