Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan kadın koronavirüse yenildi

Zonguldak'ta yaşayan Gülhan Baruönü Sancı (31) koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Sancı'nın gebeliği, 5'inci ayında koronavirüse yakalandıktan sonra sonlandırılmıştı.

Haber Merkezi DHA
Kemal Sancı ve Gülhan Baruönü Sancı 2015 yılında evlendi.

Çaycuma’ya bağlı Filyos beldesinde tuğla fabrikasında çalışan Kemal Sancı ile 2015 yılında evlenen Gülhan Baruönü Sancı, İstanbul'da gördüğü tüp bebek tedavisinin ardından hamile kaldı.

Beş aylık hamile Gülhan Baruönü Sancı, kontroller ve devam eden tedavisi için İstanbul'da yaşayan kız kardeşinin yanına yerleşti. Gülhan Baruönü Sancı, bir süre önce koronavirüse yakalandı.

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Gülhan Baruönü Sancı'nın gebeliği, tedavisi sırasında sonlandırıldı. Gülhan Baruönü Sancı ise gece saatlerinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cenazesinin yarın Filyos beldesinde toprağa verileceği öğrenildi.

28 yaşındaki genç savcıdan kahreden haber: Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

FOTOĞRAF 14
Anonsla 'evde kal' çağrısı yapmıştı: Koronavirüse yenilen polis memuruna acı veda
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren polis memuru Mustafa Dönmez (48) için ilçe emniyet müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Geçen yıl ekip otosundan yaptığı anonsla halkı koronavirüse karşı uyardığı görüntüleri ortaya çıkan Dönmez'in ölümü meslektaşlarını üzüntüye boğdu.

FOTOĞRAF 5
Ablasını ve yeğenini alan koronavirüsü yendi: Taburcu olduktan sonra kalbine yenildi
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 10 gün arayla ablası ve yeğenini kaybettiği koronavirüse karşı yaşam mücadelesini kazanan 58 yaşındaki emekli ebe hemşire, hastaneden taburcu olduktan sonra kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti.

FOTOĞRAF 6
Sosyal medyadan helallik istedi: 14 gün sonra koronaya yenildi
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde koronavirüs testi pozitif çıkan ve fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kerim Şişman, sosyal medya hesabından helallik istedikten 14 gün sonra hayatını kaybetti.