Tuzla tersanesinde gemide patlama: 5 işçi yaralandı

Tuzla’da bir tersanede bulunan gemide bakım onarım çalışması sırasında karbondioksit sızıntısı oluştu. Karbondioksit sızıntısı nedeniyle gaz zehirlenmesine maruz kalarak yaralanan 4 işçi hastaneye kaldırıldı. Olayın yaşandığı gemi havadan görüntülendi.

Haber Merkezi Diğer
Tuzla tersanesinde patlama.

Tuzla'da bir tersanede karbondioksit gazından etkilenen 4 işçi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Tersaneler Caddesi'ndeki bir tersanede henüz belirlenemeyen karbondioksit sızıntısı meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, UMKE ve sağlık ekibi sevk edildi.

4 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

İlk belirlemelere göre, gazdan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin bölgedeki çalışması sürüyor.

VALİLİKTAN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, Tuzla’da tersanede bakım için bulunan bir gemide yaşanan karbondioksit sızıntısı olayına ilişkin açıklamada bulundu. Açıklama “Bugün saat 10.54’te alınan ihbarda; Tuzla İlçemiz Aydıntepe Mahallesindeki tersanede bakım için bulunan Liberya bandıralı Gulf Petrolyum4 adlı gemide çalışan işçilerin gaz zehirlenmesine maruz kaldıkları ihbarı alınmıştır. Olay yerine acil sağlık, güvenlik ve itfaiye ekipleri sevk edilerek gerekli müdahale çalışmaları başlatılmıştır." ifadeleri yer aldı.

FOTOĞRAF 10
İnci kefalinin korunması için denetimler aralıksız devam ediyor
Van Gölü'nün sodalı suyunda yaşayan ve 15 bin insanın ekmek kapısı olan inci kefalinin üreme döneminde yapacağı zorlu göç sürecinde geceli gündüzlü denetim yapılıyor. Van yöresinin simgesi haline gelen İnci kefalinin avlanma yasağının kalkması için bölge halkı gün sayıyor.

FOTOĞRAF 7
Danıştay'dan yetim maaşı kararı: Vergi borcundan dolayı kesilemez
Babasının ölümünden sonra yetim maaşı alan kız vergi borcunu ödeyemeyince maaşı kesildi ve mahkemeye başvurdu. Danıştay 3. Dairesi, yetim maaşı hesabına vergi borçları nedeniyle haciz konulamayacağına hükmetti. Detaylar haberimizde...

FOTOĞRAF 5
Türkiye'nin her yerinden görmeye geliyorlar: Binmeye kıyamadığı otomobilini streç filmle koruyor
İzmir'in Tire ilçesinde klasik araç tutkunu Hasan Karadişoğlu, bayramdan bayrama kullandığı 79 model orijinal otomobilini streç filmlere sararak koruyor.