Vali Yerlikaya'dan İstanbullulara üç uyarı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak vatandaşları uyardı. Kentte kar yağışının üç gün daha etkili olacağını belirten Vali Yerlikaya, "Fırtına, don ve buzlanmalara karşı dikkatli olalım" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İstanbul'da kar

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından paylaşım yaparak İstanbulluları kar yağışına karşı uyardı.

Paylaşımında İstanbul'dan kar manzaralarına yer veren Yerlikaya, "Meteorolojik verilere göre İstanbul’da kar yağışı 3 gün boyunca etkisini sürdürecek. Fırtına, don ve buzlanmalara karşı dikkatli olalım." dedi.

Vali Yerlikaya, "Hava durumunu anlık takip eden Meteoroloji Bölge Müdürümüz Ayşe Gemici ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF 4
Yolda kalan tırın yardımına Off Roadcular koştu
Çorum'da Off-Roadcular kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşların yardımına koştu. Yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan bir tır ve vatandaşlar yardımsever ekipler tarafından kurtarıldı.

FOTOĞRAF 5
Palandöken’e akın: Binlerce yerli ve yabancı turist kayağın tadını çıkarttı
Palandöken Kayak Merkezi'nde sömestr tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı binlerce turist, hafta sonunda kar yağışı altında kayak ve kızağın keyfini çıkarttı.

FOTOĞRAF 7
Samsun'da kar yağışı karayolu ulaşımını aksattı: 610 TIR bekletiliyor
Samsun'da kar yağışı karayolu ulaşımını aksatırken, trafik polisleri ve karayolları ekipleri yolun akışını sağlamak için seferber oldular. Tırlar ise kayarak makaslama yapıp yolun trafiğini aksattığı için trafik ekipleri tarafından yol kenarlarına depolanarak geçişlerine izin verilmiyor. Bekletilen tır sayısının 610 olduğu bildirildi.