VAN

Van'da korkunç olay: Çobanlar görüp jandarmaya haber verdi

Van'ın Özalp ilçesinde çobanlar tarafından parçalanmış ceset bulundu. Cansız beden parçalarının kaçak bir göçmene ait olduğunu düşünen ekipler, cesedin yabani hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceğini belirtti.

Haber Merkezi DHA
Bölgede inceleme yapan jandarma, cesedin yabani hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceğini bildirdi.

Özalp ilçesi Yukarı Turgalı Mahallesi kırsalındaki İran sınırında hayvan otlatan çobanlar, parçalanmış ceset görünce jandarmaya haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, ceset parçalarını inceledikten sonra otopsi için adli tıp kurumuna götürdü.

Cansız beden parçalarının kaçak bir göçmene ait olduğunu düşünen ekipler, cesedin yabani hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceğini bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF 9
Üç çocuktan film gibi hırsızlık: Çalıntı araçla 900 km yol gittiler
Ordu'da, bir oto galeriye giren S.Ö., E.K. ve A.Y. isimli çocuklar, çaldıkları otomobil ile gittikleri İstanbul'da yaklaşık bir hafta sonra yakalandı. İstanbul'da işlemleri tamamlanan çocuklar, polis ekiplerince Ordu'ya getirildi.

FOTOĞRAF 16
Zonguldak'taki kaza sonrası şaşırtan görüntü: Araç sahipleri gözlerine inanamadı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, 2 otomobil ve bir hafif ticari araca çarptıktan sonra dördüncü otomobilin üstüne çıkarak asılı kaldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, sürücü kaçtı. Savaş alanına dönen kaza yerinde gelen araç sahipleri gözlerine inanamadı.

FOTOĞRAF 27
Muğla'yı sağanak yağış vurdu: Ev ve iş yerlerini su bastı karayolu ulaşıma kapandı
Muğla'da etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Şiddet yağış nedeniyle başta Bodrum ve Marmaris olmak üzere çok sayıda ilçede ev ve iş yerlerini su basarken, İçmeler-Marmaris Karayolu ise ulaşıma kapandı.