VAN

Van’da yedi kilo 500 gram eroin ele geçirildi

Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında 26 Aralık 2022-1 Ocak 2023 tarihlerinde yapılan operasyon neticesinde, 7 kilo 500 gram eroin ele geçirildi.

Haber Merkezi Diğer
Van

Van’da, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

İl genelinde haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara ve sokak satıcıları mercek altına alındı.

İHA’nın haberine göre; 26 Aralık 2022-1 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde 7 kilo 500 gram eroin ele geçirildi.

1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı

Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 26 Aralık 2022-1 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde 7 kilo 500 gram eroin ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak 1 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır."

MSB duyurdu: Van'da 32 kilo uyuşturucu ele geçirildi

FOTOĞRAF 12
Araç sürücüleri dikkat: Meteoroloji'den İstanbul ve Türkiye'nin büyük kesimi için uyarı
Meteoroloji tarafından 2 - 8 Ocak 2023 tarihlerine ait hava durumu tahminlerini duyurdu. Marmara bölgesinde İstanbul özelinde ve Türkiye'nin büyük bir kesiminde araç sürücülerini zora sokacak hava olayı sebebiyle flaş bir uyarı yapıldı. Hava sıcaklıkları hakkında da bilgi verilen Meteoroloji açıklamasında Türkiye genelinde “Yağmur yağışı var mı? Yok mu?” sorusuna da yanıt verildi. Peki, yarın İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 81 ilde hava nasıl olacak? Hangi hava olayları gerçekleşecek? İşte otomobil sürücülerini yakından ilgilendiren son dakika hava durumu haberi…